Welke zakelijke training zoekt u?

Yves Igielski2019-02-21T14:42:48+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Yves Igielski

Taaltrainer Frans, Engels en Pools

Ik ben wereldburger bij uitstek: mijn wortels liggen in zowel Polen als Lotharingen; daarnaast heb ik ook het geluk gehad in meerdere landen te hebben gewoond, gewerkt en gestudeerd: Nederland, Frankrijk, Engeland, Polen, Duitsland en zelfs China.
Vanwege mijn familieachtergrond ben ik van jongs af aan drietalig opgevoed. Daarom train ik ook in de drie talen die ik het beste beheers: het Engels, het Frans en het Pools. Dankzij mijn universitaire studie moderne talen en vertaalwetenschap heb ik ook een gedegen kennis van het Duits en het Mandarijn.
Terwijl mijn eerdere werkervaring hoofdzakelijk uit het vertalen en de dienstverlening m.b.t. zorgverzekeringen bestaat, werk nu als taaltrainer. Sindsdien heb ik de hoog aangeschreven opleidingen Cambridge CELTA en DELTA afgerond. Beide hebben mij geïnspireerd mijn lessen op een zo persoonlijk mogelijke manier vorm te geven.

Aanpak

Ik ben tot de slotsom gekomen dat ik een beroep wilde uitoefenen waarin ik mensen direct kon helpen door mijn kennis met hen te delen. Dat is taaltrainer geworden!
Ik probeer zoveel mogelijk de wensen en de behoeften van de klant te combineren in een werkbaar leerprogramma, dat zodanig flexibel is dat het waar nodig aangepast kan worden. Deze flexibiliteit legt de nadruk op de cursist en datgene wat voor hem/haar belangrijk is op een bepaald moment, wat essentieel is voor zijn/haar motivatie, leervermogen en inzet te stimuleren.
Omdat ik zelf veel ervaring heb met het leren van talen, kan ik me makkelijk verplaatsen in de cursist en de moeilijkheden die deze ervaart. Soms duikt een probleem op waar ik niet eerder mee geconfronteerd ben. Zulke uitdagingen en het zoeken, samen met de cursist, naar een passende oplossing maakt het trainen alleen maar interessanter.

Referenties

Ik heb als trainer onder andere gewerkt bij KPN, Agis Zorgverzekeringen, Edelcollecties Bunschoten, de Universiteit van Amsterdam, Talencentrum-VU, WUR (Wageningen), Radboud in’to Languages, Hogeschool van Amsterdam, Babel Talen (Utrecht), en examenvoorbereiding aan docenten in het tweetalig onderwijs aan MBO Greenpoort, Naaldwijk, Groen van Prinsteren Lyceum, Vlaardingen, Internationale School Amsterdam.
Ik krijg het vaakst van cursisten te horen dat zij mijn geduld en vermogen mensen op hen gemak te stellen erg waarderen. Uiteraard is de beoordeling van mijn deskundigheid en taalvaardigheden altijd hoog.

Ik voel me thuis op alle niveau’s, ook al heb ik het minste ervaring met beginners. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in kunst, grafiek, sociale wetenschappen, met enige kennis van juridische zaken dankzij mijn vertaalwerkzaamheden. Ik ben goed in zowel groeps- als individuele traingingen en in het bijzonder in het voorbereiden op examens (Cambridgem IELTS) en academische taalvaardigheden.

Ik train in Midden Nederland, tussen Amsterdam, Utrecht, Wageningen en Nijmegen.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer