Welke zakelijke training zoekt u?

Waldi van Asselen – Staake2019-02-21T14:08:30+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Waldi van Asselen – Staake

Taaltrainer Duits en Russisch

Ik ben geboren in Zeitz bij Leipzig, in Duitsland. Na mijn HBO-studie lerarenopleiding ben ik verhuisd naar Nederland. Ik Ik greef privé- en groepstrainingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Elke training is voor mij maatwerk, waarbij het uitbreiden van de taalvaardigheid in het specifieke vakgebied van de opdrachtgever centraal staat. Ik verzorg taaltrainingen op alle niveaus, zowel heel praktisch voor magazijnmedewerkers, receptionisten/telefonisten enz. als ook heel specialistisch bijv. voor werknemers die voor het onderhoud van duikboten en wapensystemen verantwoordelijk zijn. Maar ook conversatielessen aan directieleden van grote ondernemingen.

Aanpak

Ik investeer veel tijd in de voorbereiding van mijn lessen en geef die met passie.

Omdat ik goede contactuele eigenschappen heb, bouw ik vrijwel altijd in korte tijd een goede band op met de cursist, zodat hij/zij onder heel persoonlijke begeleiding zijn taalstudie kan volgen. Ik stel mij flexibel op-want de behoeften van de cursisten kunnen sterk verschillen; ik ben vriendelijk en begripvol, maar ook eisen stellend en motiverend naar een cursist.

Referenties

Ik heb taaltrainingen verzorgd in Nederland onder meer voor :

de Nederlandse Marine
de Koninklijke Landmacht
Pon’s Automobielhandel B.V.
Dupont de Nemours
Covebo
Bouwfonds Property Development
Schuman-Incasso
Men’s Club Fashion
Bieze B.V.
Continental B.V.
Transportbedijven
Ik geef taaltrainingen in Midden-Nederland.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer