Welke zakelijke training zoekt u?

Sylvie Kop2019-02-21T14:04:08+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Sylvie Kop

Taaltrainer Frans

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik vanuit Frankrijk naar Nederland kwam.
Ik ben geboren in de stad Mulhouse in de Franse Elzas. Na mijn middelbare school heb ik vier jaar gewerkt als verkoopster binnendienst bij een grote textielfabriek.

Ik ben bevoegd docent Frans en eerlijk gezegd mis ik Frankrijk best wel eens. Niet alleen de taal, maar ook de cultuur, de mooie, weidse landschappen in al hun variatie, de culinaire inslag. Compensatie vind ik in het gezellig bezig zijn met mensen en met de Franse taal en cultuur. Of het nu om een taalcursus gaat, om bijles, conversatie/literatuurles of om een activiteit als de High Tea: ik probeer er net dat extra vleugje Frankrijk aan mee te geven.

Aanpak

Onderhoudt u zakelijke contacten met bedrijven of organisaties in Frankrijk? Dan is een steuntje in de rug soms welkom.
Ik heb ruime ervaring in maatwerktrajecten. Uw werk en werkomstandigheden staan centraal. Een serieuze intake gaat aan de cursus vooraf. Waar mogelijk gebruiken we bestaand lesmateriaal; zo nodig maak ik voor u speciale woordenlijsten, grammaticale oefeningen en dialoog-werkvormen.

Referenties
Enkele tevreden klanten:
– Montana Snowcenter Valkenswaard
– Audio Service Boxtel
– Rollé Groep Houtimport Schijndel
– Kingspan
– Atos
– NS
– Cheese of Course
– Fuji
– Thales
– etc …

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer