Welke zakelijke training zoekt u?

Stanny Roodselaar2019-12-09T12:58:51+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Stanny Roodselaar

Taaltrainer Engels en Nederlands (NT1 en NT2)

Mijn naam is Stanny Roodselaar (1965) en ik ben geboren en getogen in Gemert, een dorp in de gemeente Gemert-Bakel in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. Ik heb twee opleidingen gevolgd. Via het Sint Lucas in Boxtel ben ik naar de kunstacademie Artibus in Utrecht gegaan om theatervormgever te worden. Vervolgens heb ik een opleiding gevolgd ITV Hogeschool – Engels in Utrecht. Op dit moment ben ik niet alleen in mijn eigen bedrijfje dessinontwerper en productvormgever maar werk ik ook als zelfstandig taaltrainer Engels en Nederlands. Daarnaast ben ik actief voor de stichting Lotus Child Education. Deze stichting heb ik met mijn man opgericht om de kinderen van het Lotus Children’s Centre in Mongolië een geschikte en bij hen passende educatie te kunnen bieden. Educatie is een duurzame vorm van investering.

Aanpak

Mijn werkwijze is gebaseerd op de ervaring die ik als taaltrainer heb opgedaan in het buitenland, zowel in Thailand als in Mongolië. Daar heb ik les gegeven op scholen en instituten aan leerlingen vanaf 5 tot en met 50 jaar. Mijn lessen zijn speels en zoveel mogelijk op maat. Dit omdat het belangrijk is om naar de mens te kijken. Mijn theaterervaring (theater maken bij een gezelschap voor jeugd en jongeren) is hierbij van invloed tijdens de lessen. Het leren van een taal, het leren in het algemeen, is voor mij gebaseerd op het geven en ontwikkelen van zelfvertrouwen en begrip. Lichaamstaal is hier een belangrijk aspect bij. Een taal voelen en ervaren is van groot belang om een taal te leren. Ik hou van mijn werk!

Referentie

Ik heb taaltrainingen verzorgd voor verschillende doelgroepen: voor diverse bedrijven, zowel individueel als in groepen. Op hoog niveau, maar ook voor laag niveau groepen.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer