Welke zakelijke training zoekt u?

Shichun Lin2019-12-09T13:04:00+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Shichun Lin

Taaltrainer Chinees

Ik ben Shichun Lin, geboren in China. Na het opbouwen van een eigen onderneming in China, ben ik vanwege mijn huwelijk naar Nederland gekomen en ik heb hier mijn studie Commerciële Economie afgerond. Ik ben bevoegd docent Economie 2e graads en Chinees 1e graads. Ik ben onder andere werkzaam als docente Chinees op middelbare scholen en bij de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), als trainster Chinees voor het bedrijfsleven en als directrice van de Stichting Chinese School Arnhem. Ik heb ook een eigen onderneming: China Business Advice.
In Nederland zijn mijn onderwijskwaliteiten ontdekt. Pas in een ander land ben je je ervan bewust wat je achtergrond is en welke rijkdom de taal en cultuur bezit. Door kennis van talen kun je je ook in andere culturen verdiepen en kennis maken met andere mensen. Regelmatig volg ik nog bijscholingscursussen in Nederland maar ook in China voor docenten die in het buitenland Chinese les geven.

Taalkennis: Mandarijn, Nederlands en Engels
Opleiding: Beijing Chinese Language and Culture College
Andere opleidingen: Economie en pedagogie
Werkervaring: Eigen onderneming China Business Advice en directrice Stichting Chinese School Arnhem, diverse taalcursussen en workshops voor bedrijfsleven en overheid.

Aanpak

Ik ben een gedreven docente die met liefde de Chinese taal en cultuur doceert en ondernemers wegwijs maakt in het labyrint van het Chinese zakendoen. Hiervoor heb ik diverse workshops en cursussen ontwikkeld.

Ik ben bijzonder goed in het geven van cursussen Algemeen Chinees en Zakelijk Chinees. Tijdens de cursussen wordt ook veel aandacht besteed aan de cultuur en aan diverse andere achtergronden. Voor ondernemers/managers heb ik een cursus Chinees zakendoen ontwikkeld waarin dieper wordt ingegaan op de Chinese Zakencultuur. Ik maak veel gebruik van communicatieve middelen als beamer, video, internet enz. De cursisten krijgen aanvullende opdrachten die ze thuis moeten maken.

Referenties

Ik geef zowel les aan groepen als aan individuele cursisten. In groepsverband volg ik de algemene lijnen en behoeften. Indien gewenst kunnen de privélessen geheel op maat worden gemaakt en alleen datgene wat nodig is, wordt behandeld.

Vanuit het Pinyin worden de tonen en uitspraak aangeleerd. De nadruk ligt op de spreekvaardigheid maar ook schrijven, lezen en luisteren komen ruimschoots aan bod. Mijn trainingen en workshops hebben een zeer interactief karakter.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer