Welke zakelijke training zoekt u?

Roma Baker2019-02-21T13:54:51+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Roma Baker

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Roma Baker en ik woon in Amsterdam. Ik heb voor McAfee and Greenpeace International gewerkt voordat ik taaltrainer werd. Het werken bij deze bedrijven heeft me waardevolle inzichten gegeven in het functioneren binnen internationale organisaties.

Ik heb een CELTA (Certificate in English Language Training to Adults) kwalificatie gehaald. CELTA is een van de internationaal geaccrediteerde kwalificaties voor het trainen van Engels aan anderstaligen. Sindsdien heb ik taaltrainingen gegeven bij bijna alle grote taleninstituten in Nederland, op zelfstandige basis. Daarnaast heb ik bij de Londense Kamer van Koophandel nog een aanvullend certificaat voor Business English gehaald. Ik werk als British Counsil examinator voor de Cambridge Main Suite (FCE/CAE and CPE) en Business (BEC Preliminary/Vantage and Higher) examens.

Lesgeven geeft mij veel voldoening. Ik geniet ervan wanneer cursisten taalgebieden en specifieke vaardigheden onder de knie krijgen. Om goed bij te blijven op mijn vakgebied bekijk ik graag nieuwe lesmaterialen en ik woon regelmatig workshops bij om ideeën en vaardigheden uit te wisselen.

Aanpak

Ik hoor vaak van cursisten dat ik een geduldige, deskundige trainer ben die er plezier in heeft om cursisten verder te helpen. Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om in een vreemd land te werken of om in een andere taal te communiceren. Ik vind het belangrijk dat we lol hebben tijdens de les omdat een goede, ontspannen sfeer essentieel is voor goede leerresultaten. Mijn tempo van lesgeven ligt vrij hoog omdat ik mijn cursisten graag het gevoel wil geven dat ze veel geleerd hebben.

Ik geef les op alle taalniveaus, aan de meest uiteenlopende klanten en bedrijven. Wanneer cursisten op de lagere niveaus beginnen en zelfvertrouwen missen, kan ik veel voor ze betekenen met mijn geduld en ruime ervaring. Ik train dan graag praktische, direct bruikbare vaardigheden zoals het schrijven van professionele documenten, deelnemen aan overlegvormen, telefoongesprekken voeren en het geven van presentaties.

Cursisten op hogere niveaus stimuleer ik om hun woordenschat uit te breiden, hun grammaticale correctheid te verbeteren en om nog professioneler te communiceren.

Referenties

Gedurende de afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gehad om mensen uit verschillende sectoren te helpen:

  • Financiële dienstverlening (banken, verzekeringen, investment)
  • Voedingsindustrie
  • Bestuurlijke afdelingen & personeel
  • I.C.T.
  • Media & communicatie
  • Vastgoed
  • Telecommunicatie-industrie
  • Overheidsorganisaties
  • Architect en ingenieursbureaus

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer