Welke zakelijke training zoekt u?

Paula Vrolijk2019-02-21T13:52:58+00:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer?Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainersTaaltrainingen op maatSnelle en duidelijke communicatie

Paula Vrolijk

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Paula Vrolijk en ik ben Nederlandse en Braziliaanse. Ik heb een Amerikaanse schoolopleiding gevolgd in Brazilië om vervolgens Engels te komen studeren in het land van mijn ouders – Nederland. Na het afstuderen heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij een NGO, en nu ben ik trainer Business English.

Referenties

Ik ben werkzaam voor diverse zakelijke dienstverleners en industrieën zoals financiële en juridische dienstverlening, en diverse sectoren zoals farmacie, Telecommunicatie, IT, HR, retail, bouw, accountancy, woningbouw, verzekeringen, inkoop, verkoop, e-learning en consultancy.

Aanpak

Ik ben een enthousiast, betrokken, flexibel en behulpzaam persoon, en dat zien cursisten terug in mijn aanpak. Iedere training is op maat omdat ik maximaal wil inspelen op de leerwensen van de cursist. Ik houd ervan om mensen te helpen die weinig zelfvertrouwen voelen wanneer ze in het Engels moeten communiceren maar ook om mensen met een gevorderden kennis van het Engels verder te helpen met het verbeteren en professionaliseren van hun spreekvaardigheid. Een gevoel voor humor, het geven van gerichte feedback, actuele en branchegerichte materiaal en mensen de ruimte geven zijn elementen die in mijn trainingen aanwezig zijn.

Ik geef trainingen in midden Nederland en Amsterdam.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer