Welke zakelijke training zoekt u?

Patrick Moore2019-02-21T13:51:22+00:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer?Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainersTaaltrainingen op maatSnelle en duidelijke communicatie

Patrick Moore

Taaltrainer Engels

Ik heb ervaring met lesgeven in educatieve en zakelijke omgevingen. Ik ben begonnen als leraar in Engeland, waar ik vier jaar lang werkzaam ben geweest op verschillende scholen. Ik heb in Japan en Engeland gewerkt met internationale cursisten en daarnaast heb ik zeven jaar lang Engelse les gegeven aan 16-19 jarigen.
Ik besloot om samen met mijn (Nederlandse) vrouw naar Nederland te verhuizen om daar mijn carrière voort te zetten.

Aanpak

Ik vind het vooral leuk om de schrijfvaardigheid van mijn cursisten te verbeteren en ik bied zakelijke, wetenschappelijk en academische schrijfvaardigheidstrainingen. Op het gebied van communicatie bied ik intensieve e-mail schrijftrainingen en houd ik ervan om mensen te helpen om aansprekende en effectieve presentaties te geven. Cursisten de benodigde kennis geven om goed cross-cultureel te communiceren is een groeiend aspect in mijn werk.

Mijn stijl van lesgeven leunt sterk op het creëren van een prettige, vriendelijke, gefocuste en toch flexibele leerervaring die aan de ontwikkelings- en praktische eisen van de cursist voldoet.

Referenties

In Nederland heb ik gewerkt met managers, executives, secretaresses, bank en media personeel, vertegenwoordigers, academici, wetenschappelijke onderzoekers en studenten die zich voorbereiden op Engelse examens zoals IELTS, Cambridge en TOEFL.
Ik geloof dat ik al mijn cursisten een hoogwaardige training heb gegeven en hun niveau in Engels aanzienlijk heb verhoogd. Ik train cursisten op alle taalniveaus.

Ik woon in het midden van het land, in Amersfoort, en ben daardoor in alle omliggende regio’s inzetbaar.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer