Welke zakelijke training zoekt u?

Neil Cole2018-11-14T00:03:32+00:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Neil Cole

Taaltrainer Engels

Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring als taaltrainer. Sinds 2014 werk ik als fulltime trainer zakelijk Engels. Ik heb een diploma in politieke geschiedenis en een achtergrond in de tuinbouw, retail management en financiële diensten. Door mijn ervaring en brede kennis van diverse sectoren ben ik gewend om te werken in een multiculturele omgeving.

Ik ben geboren in Engeland, Hampshire, en heb een aantal jaren in Frankrijk gewoond en gewerkt voordat ik met mijn gezin in Nederland kwam wonen.

Aanpak

Ik ben CELTA gekwalificeerd en ben gespecialiseerd in het geven van trainingen zakelijk Engels waarbij aspecten zoals vergaderen, presenteren, telefoneren en schrijven uitvoerig behandeld worden. Ik heb trainingen gegeven aan mensen uit verschillende sectoren waaronder mensen uit de bouw, uit het onderwijs, mensen met een logistieke functie en mensen uit de sportbranche. Ik ben eveneens werkzaam aan Hogeschool Utrecht, waar ik cursussen Communication Management geef op de faculteit Communicatie en Journalistiek.

Mijn aanpak is ontspannen en met humor help ik je vertrouwen te geven in het spreken van de Engelse taal. Mijn training is afgestemd op de specifieke behoefte en interesses van de student en gericht op functionele communicatie.

Door middel van humor en een ontspannen werkwijze help ik de cursist het vertrouwen te geven om Engels te spreken. De lessen zijn in de eerste plaats gericht op functionele communicatie afgestemd op de wensen, behoeften en interesses van de cursist.

Ik werk in de omgeving van Amersfoort

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer