Welke zakelijke training zoekt u?

Michelle Boughton Smith2019-05-28T09:17:23+00:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer?Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainersTaaltrainingen op maatSnelle en duidelijke communicatie

Michelle Boughton Smith

Taaltrainer Engels

Ik ben opgegroeid in Essex in Engeland voordat ik verhuisde naar Portsmouth om bedrijfseconomie te studeren. Na mijn afstuderen verhuisde ik naar Londen waar ik voor verschillende bedrijven in de sales, marketing en PR werkte.

Op mijn 26e besloot ik dat er meer moest zijn dan werken en daarom ging ik een jaar ‘backpacken’ door Australië. Na terugkomst in Engeland vertrok ik voor een vakantie naar Nederland. Die vakantie duurt al aardig wat jaren…

Referenties

In Nederland volgde ik een TEFL (Teaching English as a Foreign Language) opleiding en sindsdien heb ik trainingen zakelijk Engels gegeven op freelance basis, voor bedrijven als Akzo Nobel, Content, RTL, ABN Amro, Leaseplan en ING. Ik heb lesgegeven op eigenlijk alle taal –en opleidingsniveaus, in veel verschillende branches en aan mensen met allerlei functies. Ik ben door mijn jarenlange ervaring als trainer een echte all-rounder, maar tevens specialist in financieel Engels, Engels voor sales en marketing functies, Engels voor HRM en Engels voor de media (tv).

Aanpak

Ik vind het werken met mensen geweldig. Ik neem de behoeftes van mijn cursisten als uitgangspunt en hun dagelijkse praktijk is de inspiratiebron. Ik geloof dat taaltrainingen het meeste resultaat opleveren, en het leukst zijn, als cursussen op maat gemaakt worden en aangepast aan de individuele wensen en situaties van mijn cursisten. Ik maak gebruik van het materiaal van de cursisten en dat van het bedrijf. Mijn flexibiliteit en mijn talent om iedere individuele cursist juist dát aan te reiken wat hij of zij nodig heeft om vaardiger te worden, zorgen ervoor dat mijn cursisten met meer zelfvertrouwen en tools naar huis gaan. Hierdoor blijven ze zich ook na afloop van de training nog ontwikkelen.

Ik geef trainingen in Midden-Nederland en in de Randstad.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer