Welke zakelijke training zoekt u?

Maryse Imbault2019-02-21T13:42:34+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Maryse Imbault

Taaltrainer Frans

Ik ben opgegroeid in Frankrijk en daarna naar Nederland verhuisd. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma heb ik HEAO Bedrijfskunde in Frankrijk gestudeerd met in het 3e jaar P&O als specialisatie. Ik heb gewerkt als projectmanager, opleidingsmanager en personeelsmanager in verschillende branches. Ik ben taaltrainer Frans en doe dit met ontzettend veel plezier. Het trainen van mensen uit verschillende sectoren en met verschillende achtergronden zorgt ervoor dat ik altijd bij leer en creatief blijf in het opzetten van een lesprogramma.

Aanpak

Dankzij mijn achtergrond en ervaring in verschillende branches kan ik me goed inleven in de cursist. Mijn aanpak is pragmatisch en persoonlijk. Dankzij een zeer uitgebreide intake kan ik een persoonlijk plan van aanpak maken waar de doelen en wensen van de cursist centraal staan. Ik richt mij tijdens een training veel op de uitspraak en grammatica. Hoe formuleer je een goede vraag en hoe bouw je een juist antwoord?

Interactie vind ik erg belangrijk. Ik probeer mij als trainer te verplaatsen in de cursist en zijn functie.

Referenties

Ik heb in Nederland onder andere trainingen gegeven aan medewerkers van Defensie en van Buitenlandse Zaken. In Frankrijk heb ik voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken gewerkt en ben adviseur voor Buitenlandse Zaken geweest.

Mijn ervaring is gebouwd op de veelzijdigheid van trainingen voor commerciële instellingen en gouvernementele organisaties.

Ik werk voornamelijk in de regio Midden-Nederland.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer