Welke zakelijke training zoekt u?

Margret Ubbens2019-12-09T12:59:49+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Margret Ubbens

Taaltrainer Nederlands (NT1 en NT2)

Ik heb de Lerarenopleiding Nederlands met extra modules NT2 gevolgd en tevens een Opleiding Taalspecialist met aandachtsgebied taal- en dyslexiebeleid gedaan.

Sinds 2011 werk ik als freelance docent en taaltrainer Nederlands, zowel voor Nederlanders (NT1) als anderstaligen (NT2).

Aanpak

Ik geef individueel les, maar ook aan groepen. Ik werk met diverse methodes, maar ook met eigen ontwikkeld (actueel) materiaal. Ik sluit zoveel mogelijk aan bij de belangstelling, het beroep en de wensen van de klant(en).

Mijn passie is de Nederlandse taal en mijn cursisten zeggen dat ik deze enthousiast en deskundig weet over te brengen. De doeltaal is de voertaal, dus ik geef mijn lessen in het Nederlands. Ik ben geduldig en betrokken en ik creëer een prettige, veilige (werk)sfeer, waarin humor ook zeker aan de orde is. Een van mijn krachten is het maken van connectie en vanaf de eerste ontmoeting ken ik al mijn cursisten bij naam. Dit wordt erg gewaardeerd.

Om te ondervinden wat mensen met een heel andere taal en cultuur doormaken als ze de Nederlandse taal gaan leren, heb ik vijf jaar Russische les gevolgd.

Referenties

Ik heb ervaring als docent Nederlands aan anderstaligen op verschillende niveaus en branches. Ik geef ook les aan expats en hun kinderen. Als NT1 docent heb ik ervaring in het geven van trainingen gericht op de zakelijke communicatie en als taal- en dyslexiecoach.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer