Welke zakelijke training zoekt u?

Marcelina Kwiatkowska2019-02-21T12:20:48+00:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Marcelina Kwiatkowska

Taaltrainer Engels

Ik ben een in Canada opgegroeide native speaker en wilde al sinds jonge leeftijd lerares/ trainer Engels worden. Dat wilde ik na mijn studies ook zien te combineren met mijn terugkeer naar Europa, aangezien ik hier geboren ben. Na mijn studie ben ik naar Europa gekomen en heb ik in Tsjechië, Polen en Nederland gewerkt.

Referenties

Behalve mijn bachelor Engels Literatuur van de Universiteit van Calgary (Canada), volgde ik de TEFL cursussen (Teaching English as a Foreign Language) voor zowel de algemene Engelse taal, als voor zakelijk Engels. Ik heb gewerkt als assistent docent voor de universiteit van Praag, als freelancer voor een project van de Europese Unie om Poolse ondernemers hun Engels te verbeteren. Tevens als docent Engels voor Intercollege Business School te Amsterdam en Utrecht, als trainer Engels voor European Language Centre te Amsterdam. De afgelopen twee jaar werk ik als freelancer. Dit doe ik veelal in-company voor zowel groepen als individueel. Ik heb les gegeven aan studenten van alle leeftijden en niveaus. Van kinderen ter voorbereiding op de verhuizing naar het buitenland en de aansluiting op een internationale school ter plaatse, tot directeuren en advocaten van bedrijven zoals Randstad, Blackberry, Sena en het Pools Olympisch comité.

Aanpak

Ik zorg ervoor dat mijn les is aangepast aan het niveau van de student. Daarnaast ook aan de persoonlijkheid van de student. Dit is vooral van belang voor mij om te beoordelen welke activiteiten ik ontplooi tijdens de les en hoe ik de student(en) benader. Bij lessen aan meerdere studenten kijk ik naar de groepsdynamiek en pas ik me daarop aan. Wanneer ik zakelijk Engels geef, staan mijn lessen geheel in het teken van het werk van de student(en) en zoek ik activiteiten en oefeningen uit die horen bij het dagelijkse werk van de student(en). Omdat ik ervaring heb met zowel hele jonge studenten, als met top-managers, ben ik flexibel in mijn aanpak en zorg ik dat iedere individuele student succesvol de cursus afrond.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer