Welke zakelijke training zoekt u?

Kathy Harris2019-12-09T13:00:31+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Kathy Harris

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Kathy Harris. Ik ben in Australië geboren maar ik heb het grootste gedeelte van mijn leven buiten Australië doorgebracht. Ik heb in 4 landen  gewoond en gewerkt en meer dan 30 landen bezocht. Reizen en omgaan met mensen van verschillende culturen vind ik geweldig.
Ik heb in het verleden gewerkt als alfabetiseringsdocent en als trainer Engels en Interculturele Communicatie.

Specialiteiten: conversatie Engels, zakelijk Engels, interculturele communicatie, examentraining (IELTS)
Regio: Midden, Oost, Noord- Nederland

Aanpak

Ik ben een enthousiaste trainer die graag aanmoedigt, complimenteert en uitdaagt. Veel cursisten hebben weinig zelfvertrouwen als ze Engels spreken, dus ik vind het belangrijk om aan het zelfvertrouwen te werken en om de kennis boven water te halen die er vaak al is.
Door goed naar mijn cursisten te luisteren en ze goed te leren kennen, kan ik interessant lesmateriaal uitzoeken dat optimaal aansluit bij de leerdoelen en werksituatie.
Mijn technische kennis van de Engelse grammatica en uitspraak is grondig. Ik moedig cursisten aan om hard te werken, om grammaticaal correct te formuleren en om zo authentiek mogelijk te klinken.
Aan de andere kant geloof ik dat taal vooral gaat over wederzijds begrip, wat maakt dat mijn aanpak communicatief is en gefocust op praktische toepasbaarheid.

Referenties

Aan universiteiten in Australië heb ik Engels gedoceerd en vervolgens aan de Universiteit in Donetk, in de Ukraïne. Sinds mijn verhuizing naar Nederland heb ik vooral getraind op het vlak van interculturele communicatie, teambuilding, conflictoplossing en taalverwerving Engels.

Sinds januari 2018 geef ik weer full-time trainingen Engels aan zowel individuele cursisten als groepen, op het gebied van Business Engels, algemeen Engels, expat-voorbereiding en examenvoorbereiding (IELTS).

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer