Welke zakelijke training zoekt u?

Karin Sanders2020-03-23T16:13:56+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Karin Sanders

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Karin Sanders en ik ben Nederlandse. Ik heb Engels gestudeerd en na het afronden van mijn scriptie in Engeland, heb ik vier jaar in Engeland gewoond. In die periode heb ik Engels gegeven aan middelbare scholen. In de zomer gaf ik TEFL cursussen (Teaching English as a Foreign Language) aan buitenlandse studenten. Reizen, talen en andere culturen hebben me altijd geboeid en toen me de kans werd geboden om een aantal jaren in Italië te gaan wonen heb ik die met veel plezier aangenomen en heb vervolgens de Italiaanse taal, keuken en cultuur leren kennen.
Naast het Engels geven aan middelbare scholen startte ik hier ook met het ontwikkelen en geven van in-company taaltrainingen Engels. Ik merkte dat ik het leuk vond om met zoveel verschillende professionals te werken en besloot me op deze markt te gaan richten. Ik heb me weer in Nederland gevestigd en inmiddels heb ik nu al ruime ervaring met het geven van in-company taaltrainingen Engels. In het trainen is het voor mij een uitdaging om een groepsgevoel te creëren in een ontspannen sfeer, waarin cursisten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en elkaar kunnen stimuleren.

Aanpak

Als feedback van cursisten hoor ik vaak dat ik een enthousiaste en geduldige trainer ben die goed inspeelt op de obstakels tijdens het leerproces. Verder wordt er tijdens de training veel gelachen. Ik ervaar dat humor ondersteunend is in het leerproces en bovendien de concentratie verhoogt. Ik vind het enorm leuk om steeds weer een nieuwe cursus neer te zetten die inspeelt op de leerdoelen van de cursisten en om iedereen als individu te benaderen.

Ik geef met plezier les op alle taalniveaus aan allerlei klanten en bedrijven in een informele sfeer, maar met een ambitieuze stijl om het beste in iedere cursist naar boven te halen.

Referenties

Ik heb trainingen gegeven voor AKZO Nobel, IBM, Ministerie van Defensie, Nuon, Unilever en vele andere bedrijven.

Bij voorkeur geef ik trainingen in Zuid Nederland en Midden Nederland.

Specialisaties

Engels voor marketing- en sales medewerkers. Engels voor psychologische assessments. Trainingen geven aan cursisten met weinig zelfvertrouwen of faalangst.

Zakelijk Engels op alle niveaus, trainen van specifieke vaardigheden als presenteren, vergaderen, telefoneren, schrijven van e-mails en rapporten, onderhandelen.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer