Welke zakelijke training zoekt u?

Elisenda Durany Llorens2019-02-14T12:13:21+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Elisenda Durany Llorens

Taaltrainer Spaans

Ik kom uit Barcelona (Spanje) en ben tweetalig Spaans en Catalaans maar spreek ook Engels, Nederlands, Italiaans en ik heb 4 jaar Russich gestudeerd. Ik houd van de uitdaging om in een ander land te wonen en sinds 2003 woon ik in Amsterdam omdat ik dat een heel bijzondere multiculturele stad vind.

Ik heb onderwijspsychologie gestudeerd aan de “Universidad Autónoma de Barcelona”. Ik was heel geïnteresseerd in het onderwijs en de rol van de docent, de leerling en de methoden in het leerproces. Na mijn universitaire studie heb ik 5 jaar als docente Engels gewerkt en heb ik veel workshops over metholodogie voor Engels als tweede taal gevolgd. Daarna heb ik een opleiding gevolgd om Spaans aan buitenlanders te onderwijzen. In 1992 ben ik begonnen met Spaanse cursussen in een talenschool in Barcelona en na 7 jaar lesgeven ben ik in dezelfde school trainer van de taaltrainers Spaans als tweede taal geworden.

Aanpak

Wat ik leuk vind aan mijn werk is om mensen te helpen bij het leren van een nieuwe taal en de beste manier te zoeken om dit te doen. In mijn lessen gebruik ik de communicatieve methode. Ik help cursisten om vanaf de eerste les te communiceren in het Spaans door thema’s te gebruiken die aansluiten bij de specifieke behoeftes en zakelijke context van de cursist evenals de culturele aspecten verbonden met de gewoontes en manieren om zaken te doen in Spaanssprekende landen. Ik gebruik altijd de meest recente trainingsmaterialen en authentiek materiaal gerelateerd aan de zakelijke omgeving van mijn cursisten. Mijn lessen zijn nooit hetzelfde en ik vind het ontzettend leuk om mijn lessen zelf samen te stellen.

Mijn cursisten noemen als sterke punten vaak mijn liefde voor het vak, mijn enthousiasme, de prettige sfeer in mijn les, de praktische, dynamische en professionele aanpak, mijn flexibiliteit en de nuttige materialen voor hun werkomgeving, evenals mijn oprechte interesse in hun vooruitgang.

Referenties

Ik heb trainingen verzorgd in Spanje en Nederland voor Pricewaterhouse Coopers, ING, Heineken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, IBM, Imation Europe, Instituut voor Energie (Europese Comissie) en vele andere bedrijven in Nederland en Spanje.

Ik geef trainingen in de Randstad, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer