Welke zakelijke training zoekt u?

Elfriede Preisig2019-03-18T10:34:30+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Elfriede Preisig

Taaltrainer Engels en Duits

Na het volgen van basis- en hoger onderwijs in Duitsland en Zwitserland, heb ik op tolkniveau taalstudies gevolgd in het Spaans en Engels met aansluitend ruime werkervaring in beide landen.

Dit bleek achteraf de beste voorbereiding te zijn op mijn rol binnen mijn gezin, bij het verhuizen en vestigen op verschillende plekken op de wereld tijdens het carrière pad van mijn toenmalige echtgenoot. Van Texas naar Australië en terug naar Europa met in 1994 Eindhoven als eindbestemming.

Sinds 2004 ben ik werkzaam in het volwassenonderwijs waar ik zakelijke taaltrainingen verzorg. Onderdelen die ik behandel tijdens deze training zijn onderhandelmethodes, medische terminologie, enginering, fiscaal en technisch Engels en Duits.

Aanpak

Dankzij mijn brede talenkennis (naast Engels, Duits en Spaans vallen ook Frans en Italiaans binnen mijn repertoire) kan ik mensen met deze taalachtergronden helpen om taal,- en culturele barrières te verkleinen en drempels te overwinnen.

Ik ben een enthousiast aanhanger van de holistische aanpak. Dit is gebaseerd op het principe dat een mens lichamelijk en emotioneel in balans moet zijn alvorens hij zijn geestelijke mogelijkheden kan ontplooien. Stress kan een belemmerende factor zijn in het leerproces.

Met positieve bevestiging (reinformcement) en een creatieve en ondersteunende aanpak kunnen cursisten op elk niveau effectief leren en op hun best presteren.
Ik probeer tijdens mijn training het zelfvertrouwen van de cursist te vergroten waardoor hij het belangrijkste gereedschap in handen heeft voor effectieve communicatie.

In de afgelopen jaren heb ik bij veel verschillende bedrijven trainingen gegeven. Hierdoor heb ik een brede werk gerelateerde woordenschat kunnen opbouwen. Van de bouw tot de medische sector en van de technische tot de fiscale sector.

Ik train bij voorkeur in het Oosten, Zuiden en Zuidoosten van Nederland.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer