Welke zakelijke training zoekt u?

Chris Maltby2019-02-14T12:03:52+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Chris Maltby

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Chris Maltby en ik kom oorspronkelijk uit het oosten van Engeland, ook wel bekend als East Anglia. Het kleine dorp waar ik ben opgegroeid, Sudbury in Suffolk, is beroemd door portretschilder Thomas Gainsborough.

Ik ben getrouwd met Annemarie en samen hebben we een dochter van 8, Ruby. We wonen in Zutphen, wat qua inwonersaantal erg lijkt op Sudbury.
Na het behalen van Cambridge CELTA in 2004, ben ik begonnen als taaltrainer Engels op een international Summer school.

Aanpak

Ik hou ervan dat ik direct resultaat kan zien met het werk wat ik doe. Cursisten leren een nieuwe vocabulaire te gebruiken en bevorderen gaandeweg hun grammatica.
In Nederland werk ik als freelance taaltrainer en geef ik trainingen aan zowel groepen als individuen. Ik ben gespecialiseerd in het geven van trainingen Zakelijk Engels, maar ik geef eveneens Engelse conversatietrainingen en trainingen financieel en technisch Engels. Ik maak elke les persoonlijk en pas het lesmateriaal aan aan de behoefte en wensen van de cursist. Door mijn manier van lesgeven probeer ik het zelfvertrouwen van de cursist te vergroten en werk ik toe naar een meer professionele manier van communiceren.

Thuis spreek ik voornamelijk Nederlands waardoor ik mij bewust ben van de meest voorkomende taalfouten.

Referenties

Ik heb onder andere trainingen gegeven bij NS, Schiphol, Arcadis en BNG bank.

Cursisten noemen mij goed voorbereid, geduldig, enthousiast en geven aan dat ik de tijd neem om dingen uit te leggen en een goede sfeer creëer tijdens mijn training.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer