Welke zakelijke training zoekt u?

Anja Laseur2019-02-14T11:31:32+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Anja Laseur

Taaltrainer Nederlands (NT1 en NT2)

Als vrijwilliger heb ik in het verleden veel anderstaligen geholpen bij het leren van de Nederlandse taal. Ik merkte dat er een grote behoefte bestaat aan goede taallessen en daarom ben ik een opleiding tot gecertificeerd docent NT2 gaan volgen.

Ik heb inmiddels al heel wat trainingen gegeven, van Inburgeringscursus tot groeps- en privétrainingen in het bedrijfsleven. Niet één taalleerder is hetzelfde, en het is een boeiende uitdaging om aan al die uiteenlopende taalvragen te voldoen. Uit evaluaties en reviews blijkt dat ik daarin uitstekend slaag.

Aanpak

Elke training begint met een intakegesprek, waarin de wensen en behoeften van de cursist worden geïnventariseerd. Hierna wordt een training op maat samengesteld, waarin rekening gehouden wordt met de achtergrond, interesses en uiteraard het verlangde einddoel van de cursist.
Gedurende de lessen ligt de nadruk vooral op spreken, conversatie. Lees-, luister- en schrijfopdrachten worden meestal als huiswerk gegeven. De tijd die aan huiswerk besteed moet worden is ongeveer gelijk aan het aantal lesuren per week.
Taaltrainingen geven is werken met mensen. Belangstelling, vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn de sleutel tot het succes. Humor en een ontspannen sfeer maken de trainingen tot een plezierige ervaring.

Referenties

Ik heb ervaring met groepstrainingen in verschillende bedrijven. Daarnaast geef ik diverse individuele trainingen, met name op het gebied van verbetering van spreek- en schrijfvaardigheid. Ook geef ik met veel plezier les aan Inburgerings- en Staatsexamenkandidaten.

Ik woon in Amersfoort en werk in Midden- en Oost-Nederland en rond Amsterdam.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer