Welke zakelijke training zoekt u?

Amy Verkerk2020-03-23T14:47:13+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie
Amy Verkerk taaltrainer Engels

Amy Verkerk

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Amy Verkerk en ik kom oorspronkelijk uit de UK. Ik woon in Zwolle en daarvoor woonde ik 8 jaar in Vancouver, Canada. In Vancouver ben ik begonnen met werken als trainer, daar heb ik ook op een school les gegeven (ILAC).
Mijn passie is om studenten te zien groeien in hun vertrouwen als Engelstaligen en de lessen zo creatief mogelijk aan te pakken. Het doet me deugd om te zien hoe mensen hun onzekerheden overwinnen en vrijuit hun nieuwe taal spreken. Dit is dan ook mijn drijfveer in het ontwerpen van cursussen en het creëren van een motiverende groepssfeer.

Mijn motivatie & aanpak

Als trainer vind ik het belangrijk om mijn studenten te inspireren door middel van diverse gesprekken, creatief gebruik van media zoals films, TEDtalks, YouTube en andere bronnen zoals websites, podcasts en meer. Ik werk ook vanuit het principe dat hoe meer een student spreekt tijdens de lessen, hoe beter. Verwacht dus veel te praten als je een training van mij krijgt! En ook al worstelt een student met zijn of haar zelfvertrouwen, ik doe altijd mijn best om hem of haar aan te moedigen en te helpen om het zelfvertrouwen te vergroten.

Ik hoor vaak van mijn studenten dat ik ze tijdens de lessen weet te enthousiasmeren en dat zij door mijn aanpak ook de moeilijkere aspecten van het Engels, zoals grammatica en vergroten van de woordenschat, makkelijker begrijpen.

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik trainingen gegeven bij ITM Kampen, AWL Harderwijk en Betap, Genemuiden. Daarnaast heb ik gewerkt voor Raab Karcher, Q-Share security, Klein Kromhof Wood Pellets, freelancers van ING en Rabobank en ZZP-ers in de biologische voedingsindustrie.

Ik werk voor De Taaltrainer in Zwolle en de regio Overijssel.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer