Welke zakelijke training zoekt u?

Alison Petersen2019-02-14T11:31:51+00:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Alison Petersen

Taaltrainer Engels

Ik kom oorspronkelijk uit Hampshire, Engeland.
Na mijn studie International Politics aan de universiteit van Wales werkte ik in projectmanagement en marketing en vervolgens als trainer Engels.

Ik heb lesgegeven in Londen en Tokio voordat ik in 1998 naar Nederland verhuisde. Sindsdien heb ik altijd lesgegeven in algemeen en zakelijk Engels. Aan volwassen en kinderen van alle leeftijden, achtergronden en niveaus tot professionals met de meest uiteenlopende functies, in zeer veel verschillende branches.

Aanpak

Iedere cursist heeft zijn of haar eigen redenen om een taaltraining te volgen. Ik probeer iedere training helemaal op maat te maken en af te stemmen op de wensen en behoeften van de cursist. Dit betekent dat we duidelijke doelen stellen, maar wel zo flexibel mogelijk blijven in het bereiken daarvan. De studiematerialen en opdrachten sluiten zo goed mogelijk aan bij de persoonlijke behoeften van de cursist. Mijn doel is dat mijn cursisten vaardigheden verwerven die direct in het werk toepasbaar zijn en dat ze voortdurend vooruitgang zien.

Ik vind het bovendien erg belangrijk dat cursisten lang na afloop van de training nog profijt hebben van wat ze geleerd hebben. Taal is een continu proces, en ik reik de tools aan waarmee mensen kunnen blijven leren. ‘Fluency’, woordenschat en grammaticale correctheid zijn voor mij de bouwstenen van taalvaardigheid. Hiermee kunnen cursisten zich met meer zelfvertrouwen, duidelijker en accurater in gesproken en geschreven Engels uitdrukken.

Referenties
In de afgelopen jaren heb ik honderden professionals getraind, van directieleden van grote bedrijven tot vrachtwagenchauffeurs, uit alle sectoren van de Nederlands economie: banken (ING, ABN, Rabobank, Fortis, SNS), accountants (KPMG, PWC, Ernst & Young), overheid (Belastingdienst, Ministerie van Financiën, Ministerie van Buitenlandse Zaken, etc) en andere grote bedrijven als Shell, Unilever, Philips, Heineken, NS, KPN, KLM, Nuon, Sara Lee, Albert Heijn. Ik heb ook aan allerlei kleinere en middelgrote bedrijven, ZZP-ers en privé cursisten les gegeven.

Regio: Midden Nederland en Randstad

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer