Welke zakelijke training zoekt u?

Albert van der Loo2018-11-30T10:36:08+01:00

Project Description

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie
Albert van der Loo

Albert van der Loo

Taaltrainer Duits en Frans

Ik heb van mijn vader taalbegrip en taalplezier meegekregen, en daarna een beroep gehad dat veel mogelijkheden bood tot verdere ontwikkeling van mijn (al vroeg in mijn jeugd geleerde) Frans en Duits.
Nadat ik gestopt ben met mijn internationale juweliersbedrijf ben ik bijna vanzelf de wereld van taaltrainingen ingerold.
En inderdaad, mijn beroepsachtergrond bleek zeer nuttig, omdat ik veel aspecten van de internationale handel heb meegemaakt, en daarom heel realistische gesprekssimulaties voor mijn cursisten kan opzetten, en zeer gerichte correspondentie kan laten schrijven.
Uit hun eindevaluaties blijkt dan ook dat zij veel prijs stellen op deze praktijkgerichte en levendige benadering.

Aanpak

Ik probeer trainingen te geven die zowel de formele als de informele taal uitgebreid behandelen, aangevuld met (socio-)culturele en politieke achtergrondinformatie, weetjes, anekdotes, tips etc.
Voor deze scenario’s gebruik ik veel van mijn eigen materiaal, maar ook van Internet, al dan niet via USB-sticks of laptop, en van Intranet-materiaal uit de beroepswereld van de cursisten.
Verder heb ik een goed netwerk in Duitsland en Frankrijk, en ben goed op de hoogte van de situatie op de werkvloer en op de directie-etages ter plaatse.

Referenties

Ik ben sinds begin 2003 actief als taaltrainer en ben thuis bij multinationals, ministeries en andere overheidsinstanties en bij talloze kleine tot zeer grote bedrijven.

Referenties: internationale handel & trading, shipping, zwaar transport, voertuigtechniek, banken en andere financiële instellingen, fabricage, opslag, spoorwegbouw, rioleringstechniek, leasing, drugscontrôle, fruithandel, carousselfraude, PPP’s, financiering v projecten in ontwikkelingslanden, helpdesks, Mid- en Backoffice, etc.

Ik heb speciale kennis van en affiniteit met taalvaardigheid Frans en Duits op financieel en politiek gebied, distributie, verkoop, marketing en techniek.

Van de customer service t/m de voorzitter van de Raad van Bestuur.

En ik heb er dagelijks plezier in!

Regio’s: Randstad, Utrecht, Noord-Brabant

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer