Persoonlijk advies

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een individuele, duo- of groepstraining en ontvang je graag persoonlijk advies? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen? Of heb je allerlei wensen en vragen ontvangen van jouw collega’s en zie je door de bomen het bos niet meer?

Wij geloven dat elke professional unieke leerwensen heeft als het gaat om zakelijke taalvaardigheid. En je leert op de manier die het beste bij jou past. Praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen jouw branche en bedrijf. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat onze training(en) perfect aansluiten op jouw/jullie doelen en verwachtingen.

Neem direct contact op

Wil je zo snel mogelijk persoonlijk advies en de inzicht krijgen in alle mogelijkheden?
Bel ons op ons algemene telefoonnummer 033-4650420. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Je kunt ons ook bereiken via ons algemene e-mailadres: info@detaaltrainer.nl.

Plan zelf een belafspraak in

Plan gemakkelijk een belafspraak in met een van onze deskundige projectmanagers om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat te ontvangen. Geen zorgen, het is een vrijblijvend adviesgesprek en je zit nergens aan vast bij het maken van deze belafspraak.

Word je liever teruggebeld?

Vul dan jouw gegevens hieronder in. Eén van onze projectmanagers zal binnen één werkdag contact met je opnemen.

Velden met * zijn verplicht

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 480 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Clara is een zeer professionele trainer die vakkundigheid met humor combineert. Het is fijn om met haar praktijkvoorbeelden te behandelen zodat wat geleerd wordt, direct in de praktijk toepasbaar is. Naast het leren van zakelijk Engels, kan ze ook heel goed de vertaling naar het Amerikaans maken, waar ik in de praktijk veel te maken mee heb.

De trainer (Paula) is erg professioneel en behulpzaam. Voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze geeft op een leuke en leerzamen manier les.

Ik heb een zeer goede ervaring opgedaan tijdens deze training. De trainer was erg professioneel en zorgde ervoor dat ik het maximale eruit kon halen voor wat ik nodig heb in mijn dagelijks leven en werkomgeving. Er is nog veel te leren en te oefenen, maar ik voel me nu op de goede weg, met een zeer goede basis.

De training houdt rekening met persoonlijke doelen en haakt precies in op het juiste niveau, zodat het ook voor gevorderden heel nuttig en leerzaam is. Ik vond Lieselotte een erg goede trainer. De combinatie van theorie, gesprekken voeren en schrijfopdrachten maakt de training leuk en efficient.

De leraar was een goed opgeleide en vriendelijke persoon, en hij had een prachtige manier van uitleggen. Hij is een persoon met ervaring op het gebied van talen en de geschiedenis van woorden. De plaats is ook elegant en schoon, en de mensen daar zijn erg leuk.

I was very satisfied with the training and the trainer. There was plenty of different training material used, ranging from the Bloomwise platform, the book and its respective platform, different quizzes and games, following the news, handouts with different exercises, and lots of speaking with other students was the most useful for me. Overall I would request for more of these lessons, and I was very satisfied.

Duidelijke uitleg en oefeningen met steekwoorden en korte zinnen die dagelijks bruikbaar zijn voor communicatie naar klant, ook interactie vond ik fijn, ook tips voor oefenmateriaal na de training om het niveau vast te houden/ te verbeteren.

Leuke en leerzame training! Veel afwisseling op de dag tussen grammatica, vocabulaire uitbreiding en spreken. Inhoudelijk doelgericht op (verschillende situaties van) zakelijk schrijven en spreken, waardoor de training heel nuttig was. Aanvullend is ook de online oefenomgeving handig.

Onze taaltrainer Engels wist mij op een leuke manier de Engelse taal weer machtig te maken. Daarnaast heeft hij bekeken wat mijn niveau Engels was voor ik startte. Dankzij hem kan ik mij nu goed verwoorden in het zakelijke Engels.

Zeer ervarende trainers die je meenemen in proces en zijn erg betrokken bij de lessen. ze houden rekening mee met persoons niveau daarom krijg meer zelfvertrouwen om te durven te praten in andere talen. top locatie en comfortabel.