Groepsfoto

Persoonlijk advies

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een individuele, duo- of groepstraining en ontvang je graag persoonlijk advies? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen? Of heb je allerlei wensen en vragen ontvangen van jouw collega’s en zie je door de bomen het bos niet meer?

Wij geloven dat elke professional unieke leerwensen heeft als het gaat om zakelijke taalvaardigheid. En je leert op de manier die het beste bij jou past. Praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen jouw branche en bedrijf. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat onze training(en) perfect aansluiten op jouw/jullie doelen en verwachtingen.

Neem direct contact op

Wil je zo snel mogelijk persoonlijk advies en de inzicht krijgen in alle mogelijkheden?
Bel ons op ons algemene telefoonnummer 033-4650420. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Je kunt ons ook bereiken via ons algemene e-mailadres: info@detaaltrainer.nl.

Plan zelf een belafspraak in

Plan gemakkelijk een belafspraak in met een van onze deskundige projectmanagers om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat te ontvangen. Geen zorgen, het is een vrijblijvend adviesgesprek en je zit nergens aan vast bij het maken van deze belafspraak.

Word je liever teruggebeld?

Vul dan jouw gegevens hieronder in. Eén van onze projectmanagers zal binnen één werkdag contact met je opnemen.

Velden met * zijn verplicht

9.3
Score voor De Taaltrainer
na 210 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.