Persoonlijk advies

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een individuele, duo- of groepstraining en ontvang je graag persoonlijk advies? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen? Of heb je allerlei wensen en vragen ontvangen van jouw collega’s en zie je door de bomen het bos niet meer?

Wij geloven dat elke professional unieke leerwensen heeft als het gaat om zakelijke taalvaardigheid. En je leert op de manier die het beste bij jou past. Praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen jouw branche en bedrijf. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat onze training(en) perfect aansluiten op jouw/jullie doelen en verwachtingen.

Neem direct contact op

Wil je zo snel mogelijk persoonlijk advies en de inzicht krijgen in alle mogelijkheden?
Bel ons op ons algemene telefoonnummer 033-4650420. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Je kunt ons ook bereiken via ons algemene e-mailadres: info@detaaltrainer.nl.

Plan zelf een belafspraak in

Plan gemakkelijk een belafspraak in met een van onze deskundige projectmanagers om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat te ontvangen. Geen zorgen, het is een vrijblijvend adviesgesprek en je zit nergens aan vast bij het maken van deze belafspraak.

Word je liever teruggebeld?

Vul dan jouw gegevens hieronder in. Eén van onze projectmanagers zal binnen één werkdag contact met je opnemen.

Velden met * zijn verplicht

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 517 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Zeer bekwame cursusleider, maar de digitale leeromgeving kon beter. De cursusleider had veel goede voorbeelden van dingen die Nederlanders vaak fout doen in het Engels. Invuloefeningen in de digitale leeromgeving waren onoverzichtelijk door de verschillende manieren van invullen.

Yvon was heel goed trainer. Wij waren een groep met een hoog nederlands niveau maar nog niet waar wij wilden zijn. Zij heeft altijd uitdagende lessen, die was wat wij nodig hadden.

Yvon was heel goed trainer. Wij waren een groep met een hoog nederlands niveau maar nog niet waar wij wilden zijn. Zij heeft altijd uitdagende lessen, die was wat wij nodig hadden.

Fijne in-company training gevolgd in een kleine groep, welke flexibel aan te passen was aan onze wensen en onze praktijk. Daarnaast heb ik veel handige tools gekregen om zelf beter te kunnen worden verder te kunnen groeien en die tevens in de praktijk gebruikt kunnen worden in de communicatie..

Albert was een hele vrolijke, vriendelijke, flexibele trainer met een goede kennis van de Duitse taal. Hij daagde ons flink uit om Duits te spreken en sprak zelf ook alleen maar Duits. Hierdoor is mijn begrip van de taal goed verbeterd en durf ik 'm ook beter te spreken.

Mijn leuke docent, geduldig en besteedt veel aandacht aan dingen waarvan je extra hulp nodig hebt. Zeer goede ervaring gehad met Edye en de taaltrainer. Als je aangeeft dat je iets extra wilt oefenen is dit ook geen probleem.

Ik vond mijn nederlandse cursus zeer goed. Inge was een attentief en actief trainer. De les stijl van Inge was heel leerzaam en behulpzaam.

Een fijne leerzame cursus heb ik mogen genieten met Christiane. De eerste twee weken was algemene kennis en inventariseren waar onze behoefte met name ligt. Naar mate de weken vorderde gingen we steeds dieper in op ons metier in over producten en vakjargon.

hoog niveau van lesgeven, veel interessante taken en mevrouw Magda die de lessen aanpast aan een zeer diverse groep. De cursus was absoluut te kort en er hadden minder mensen kunnen zijn, dat is het enige nadeel..

I really loved the personal conection we had with Yvone. Teaching language is not only the grammar but also the language context and various dimentions of using sentences to describe the outside world. Thanks to Yvone having a real live conversations and helping me to describe my perception of life in dutch, I learned much more then I could imagine I will.