Welke zakelijke training zoekt u?

Over ons

/Over ons
Over ons2018-11-13T23:34:08+01:00
Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Waarom de Taaltrainer?

De Taaltrainer is een vernieuwende formule met tientallen jaren ervaring. De trainers die het meest succesvol zijn gebleken in de afgelopen jaren, de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’, vormen samen het trainersteam van De Taaltrainer.

Initiatiefnemer en eigenaar van De Taaltrainer is Miranda Bensing.

Vanuit ons kantoor in Amersfoort zorgt een betrokken en deskundig coördinatieteam voor het stroomlijnen van alle organisatorische, administratieve en inhoudelijke afspraken.

Voor een overzicht met trainers en backoffice, klik hier.

Onze vernieuwende formule

De trainers die het meest succesvol zijn gebleken in de afgelopen jaren, bij de verschillende bureaus, zijn nu verenigd in De Taaltrainer. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn!

Het vernieuwende aan de formule van De Taaltrainer:

  • De beste taaltrainers van Nederland werken samen onder één vlag
  • De trainers onderhouden zelf de inhoudelijke en organisatorische contacten met hun cursisten en opdrachtgevers. We houden van korte, duidelijke en snelle lijnen.
  • Uit evaluaties en onderzoek blijkt steeds weer: de kwaliteit van de trainer maakt voor 85 tot 90% het succes van een training uit. Daarom verdienen De Taaltrainers 30 tot 50% meer dan bij ‘traditionele’ taalbureaus.
  • We investeren vooral in kwaliteit en in duurzame relaties. We investeren minder of niet in gebouwen, brochures of reclamecampagnes. Resultaat: een taaltraining kost bij De Taaltrainer 20 tot 40% minder dan bij andere taleninstituten.
  • Samen hebben de trainers van De Taaltrainer bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt. Grote kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd.

Waarmee kunnen we u helpen?

Zeer content over perfecte afstemming

Iedereen was zeer te spreken over de inhoud van de trainingen, die helemaal was afgestemd op de werkzaamheden van de verschillende groepen.

Dit najaar gaan er nog 3 groepen van start. Nu gaat het om collega’s van onze luchtvaartmaatschappij die bijna allemaal in wisseldienst werken.

De voorbereidingen van De Taaltrainer zijn al in volle gang en wij hebben er alle vertrouwen in dat de organisatie van deze trainingen ook weer op zijn pootjes terecht gaat komen.”

Renate Beerens , TUI