Incompanytraining? De Taaltrainer coördineert…

2784x bekeken

De Taaltrainer heeft voor ruim 100 TUI medewerkers met verschillende functies en verdeeld over 4 locaties, trainingen Engels georganiseerd.

Renate Beerens, Learning Partner Resourcing, Learning & Talent Management bij TUI, schreef hier het volgende over:

‘De Taaltrainer heeft 3-daagse trainingen Business English voor onze medewerkers georganiseerd.
Behalve dat wij verspreid zijn over 4 verschillende locaties: Rijswijk, Enschede, Schiphol en Ammerzoden, hadden de deelnemers ook ieder hun eigen niveau en werkzaamheden.
De Taaltrainer beloofde om de trainingen zoveel mogelijk op maat te maken, groepen met dezelfde niveaus samen te stellen en rekening te houden met de locatie en werkzaamheden van de deelnemers.
Nadat wij de contactgegevens van de cursisten hadden aangeleverd, heeft De Taaltrainer de volledige organisatie op zich genomen. Er is met iedereen een intakegesprek gevoerd, op de werklocatie of telefonisch.
Tijdens de intakegesprekken werd het niveau bepaald, de trainingsdoelen geïnventariseerd en besproken wat de beste trainingsperiode zou zijn per deelnemer.
Het resultaat is dat er nauwelijks deelnemers zijn afgemeld en dat er nu ruim 100 collega’s getraind zijn.
Iedereen was zeer te spreken over de inhoud van de trainingen, die helemaal was afgestemd op de werkzaamheden van de verschillende groepen.’