Taalcursus

Klantcases

Lees verschillende klantcases van bedrijven die jou voorgingen. HR-managers, deelnemers en/of trainers vertellen hun ervaringen met De Taaltrainer. Van een individuele training tot aan een training voor 100+ deelnemers, van het taalniveau A0 tot C1 en voor diverse branches. 

Bekijk ook een uitgebreider overzicht van een greep uit onze klanten per branche.

Voor Univé organiseren we al een aantal jaar workshops Business English. Hun wens: professioneel en met zelfvertrouwen communiceren over verzekeringsonderwerpen. In twee dagen gaan we intensief met elkaar aan de slag, met als resultaat dat de deelnemers praktische handvatten aangereikt krijgen.

Lees verder

In samenwerking met Arcadis, Refugee Talent Hub en New Dutch Connections starten we weer met een nieuwe ronde van de Talent Academy. Tijdens dit programma krijgen 10 tot 15 statushouders de mogelijkheid om bij Arcadis werkervaring op te doen en hun professionele netwerk uit te breiden. 

Lees verder

“De training was erg leerzaam en werd gegeven door een zeer ervaren trainster (native-speaker), dit was van echte meerwaarde. De training werd ook goed toegespitst op verschillende niveaus binnen de groep en op het werkveld. Er was flexibiliteit om in het programma ad-hoc te schuiven met onderwerpen of om e.e.a. nog meer te belichten indien nodig. Ook de verstrekte online omgeving en opdrachten waren erg handig!”

Chris de Lobel – Bld Manager

“We hebben de training als zeer prettig ervaren. Heel fijn dat ze bij ons op locatie een training wilde geven. Anette was zeer geduldig, streng maar rechtvaardig! De mate van professionaliteit was zeer hoog en we zijn allemaal een niveau hoger gekomen in onze Duitse taalvaardigheid. Ik zou ieder bedrijf aanraden om eens een gesprek aan te gaan met deze goed georganiseerde organisatie. Keep up the good work!”

Marlene Snel – Customer Service medewerker

“Een goede afwisseling tussen grammatica en mondeling. De lesstof werd aangepast naar het betreffende niveau. Het platform Bloomwise is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het geeft de mogelijkheid om zelf veel te oefenen”

Robin Donselaar – Inkoop

“Veel geholpen met mijn Nederlands. Cursus was erg flexibel qua tijden en stof dat behandeld werd. Leraar was vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Huiswerk sloot goed aan bij de behandelde onderwerpen.”

Alex Bonhage – Project Engineer

Bij A-Ware in Harderwijk verzorgen we komende maanden aan 150 medewerkers lessen Nederlands. In veertien lessen leren zij eenvoudige gesprekken te voeren en wordt de woordenschat uitgebreid.

Lees verder

Bij Facility Service zijn we gestart met een workshop Business English voor acht receptionisten.

Lees verder

Wij hebben voor ruim 100 TUI medewerkers met verschillende functies en verdeeld over vier locaties, trainingen Engels georganiseerd. Renate Beerens, Learning Partner Resourcing, Learning & Talent Management bij TUI, schrijft over haar ervaring.

Lees verder

Wij verzorgen al jaren (incompany)taaltrainingen bij AWL in Harderwijk. AWL werkt veel samen met Duitse klanten, waardoor ze het belangrijk vinden dat hun medewerkers de Duitse taal goed kunnen spreken zodat klanten het gevoel krijgen dat er aandacht voor hen is.

Lees verder

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Velden met * zijn verplicht

9.3
Score voor De Taaltrainer
na 210 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.