Taalcursus

Klantcases

Op deze pagina lees je verschillende klantcases van klanten die jou voorgingen. HR-Managers, deelnemers en/of trainers vertellen hun ervaringen met De Taaltrainer. Van een individuele training tot aan een training voor 100+ deelnemers, van het taalniveau A0 tot C1 en voor diverse branches. Door onderstaande klantcases hopen we dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij partner in taaltrainingen kunnen bieden.

Voor Univé organiseren we al een aantal jaar workshops Business English. Hun wens: professioneel en met zelfvertrouwen communiceren over verzekeringsonderwerpen. In twee dagen gaan we intensief met elkaar aan de slag, met als resultaat dat de deelnemers praktische handvatten aangereikt krijgen.

Lees verder

In samenwerking met Arcadis, Refugee Talent Hub en New Dutch Connections starten we weer met een nieuwe ronde van de Talent Academy. Tijdens dit programma krijgen 10 tot 15 statushouders de mogelijkheid om bij Arcadis werkervaring op te doen en hun professionele netwerk uit te breiden. 

Lees verder

“De training was erg leerzaam en werd gegeven door een zeer ervaren trainster (native-speaker), dit was van echte meerwaarde. De training werd ook goed toegespitst op verschillende niveaus binnen de groep en op het werkveld. Er was flexibiliteit om in het programma ad-hoc te schuiven met onderwerpen of om e.e.a. nog meer te belichten indien nodig. Ook de verstrekte online omgeving en opdrachten waren erg handig!”

Chris de Lobel – Bld Manager

“We hebben de training als zeer prettig ervaren. Heel fijn dat ze bij ons op locatie een training wilde geven. Anette was zeer geduldig, streng maar rechtvaardig! De mate van professionaliteit was zeer hoog en we zijn allemaal een niveau hoger gekomen in onze Duitse taalvaardigheid. Ik zou ieder bedrijf aanraden om eens een gesprek aan te gaan met deze goed georganiseerde organisatie. Keep up the good work!”

Marlene Snel – Customer Service medewerker

“Een goede afwisseling tussen grammatica en mondeling. De lesstof werd aangepast naar het betreffende niveau. Het platform Bloomwise is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het geeft de mogelijkheid om zelf veel te oefenen”

Robin Donselaar – Inkoop

“Veel geholpen met mijn Nederlands. Cursus was erg flexibel qua tijden en stof dat behandeld werd. Leraar was vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Huiswerk sloot goed aan bij de behandelde onderwerpen.”

Alex Bonhage – Project Engineer

Bij A-Ware in Harderwijk verzorgen we komende maanden aan 150 medewerkers lessen Nederlands. In veertien lessen leren zij eenvoudige gesprekken te voeren en wordt de woordenschat uitgebreid.

Lees verder

Bij Facility Service zijn we gestart met een workshop Business English voor acht receptionisten.

Lees verder

Wij hebben voor ruim 100 TUI medewerkers met verschillende functies en verdeeld over vier locaties, trainingen Engels georganiseerd. Renate Beerens, Learning Partner Resourcing, Learning & Talent Management bij TUI, schrijft over haar ervaring.

Lees verder

Wij verzorgen al jaren (incompany)taaltrainingen bij AWL in Harderwijk. AWL werkt veel samen met Duitse klanten, waardoor ze het belangrijk vinden dat hun medewerkers de Duitse taal goed kunnen spreken zodat klanten het gevoel krijgen dat er aandacht voor hen is.

Lees verder

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Velden met * zijn verplicht

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 517 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en co√∂rdinatie uit handen.

Zeer bekwame cursusleider, maar de digitale leeromgeving kon beter. De cursusleider had veel goede voorbeelden van dingen die Nederlanders vaak fout doen in het Engels. Invuloefeningen in de digitale leeromgeving waren onoverzichtelijk door de verschillende manieren van invullen.

Yvon was heel goed trainer. Wij waren een groep met een hoog nederlands niveau maar nog niet waar wij wilden zijn. Zij heeft altijd uitdagende lessen, die was wat wij nodig hadden.

Yvon was heel goed trainer. Wij waren een groep met een hoog nederlands niveau maar nog niet waar wij wilden zijn. Zij heeft altijd uitdagende lessen, die was wat wij nodig hadden.

Fijne in-company training gevolgd in een kleine groep, welke flexibel aan te passen was aan onze wensen en onze praktijk. Daarnaast heb ik veel handige tools gekregen om zelf beter te kunnen worden verder te kunnen groeien en die tevens in de praktijk gebruikt kunnen worden in de communicatie..

Albert was een hele vrolijke, vriendelijke, flexibele trainer met een goede kennis van de Duitse taal. Hij daagde ons flink uit om Duits te spreken en sprak zelf ook alleen maar Duits. Hierdoor is mijn begrip van de taal goed verbeterd en durf ik 'm ook beter te spreken.

Mijn leuke docent, geduldig en besteedt veel aandacht aan dingen waarvan je extra hulp nodig hebt. Zeer goede ervaring gehad met Edye en de taaltrainer. Als je aangeeft dat je iets extra wilt oefenen is dit ook geen probleem.

Ik vond mijn nederlandse cursus zeer goed. Inge was een attentief en actief trainer. De les stijl van Inge was heel leerzaam en behulpzaam.

Een fijne leerzame cursus heb ik mogen genieten met Christiane. De eerste twee weken was algemene kennis en inventariseren waar onze behoefte met name ligt. Naar mate de weken vorderde gingen we steeds dieper in op ons metier in over producten en vakjargon.

hoog niveau van lesgeven, veel interessante taken en mevrouw Magda die de lessen aanpast aan een zeer diverse groep. De cursus was absoluut te kort en er hadden minder mensen kunnen zijn, dat is het enige nadeel..

I really loved the personal conection we had with Yvone. Teaching language is not only the grammar but also the language context and various dimentions of using sentences to describe the outside world. Thanks to Yvone having a real live conversations and helping me to describe my perception of life in dutch, I learned much more then I could imagine I will.