Welke zakelijke training zoekt u?

Intensieve taaltraining Frans

//Intensieve taaltraining Frans
Intensieve taaltraining Frans2020-07-31T09:00:32+01:00
Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Intensieve taaltraining Frans

Wil je jouw taalvaardigheid Frans opfrissen of professionaliseren? Of een stevige basis opbouwen? Dat kan aangenaam en effectief tijdens de Taalvijfdaagse, de intensieve taaltraining Frans van De Taaltrainer.

Hoe?

Op zondagavond kom je aan in het centraal gelegen NH hotel Amersfoort of in het luxe boutique hotel De Tabaksplant in het historische centrum van Amersfoort. Van maandagochtend tot vrijdagmiddag word je individueel begeleid door een ervaren trainer (native speaker) die geselecteerd is op ervaring met jouw branche en/of functie. In 30 uur privéles komen al je persoonlijke leerdoelen en verbeterpunten aan bod.

Rendement na een intensieve taaltraining Frans

Na 5 intensieve trainingsdagen is je taalniveau met gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader) verhoogd. Voorbeeld: je start op niveau B1. Na afloop van de Taalvijfdaagse heb je niveau B2.

Beginners

Als je een volledig nieuwe taal wilt gaan leren, adviseren we meer dan 5 lesdagen. Je hebt dan vermoedelijk 10 tot 15 lesdagen nodig om zelfstandig in veelvoorkomende sociale en zakelijke situaties te kunnen communiceren (doelniveau A2/B1).

Meer informatie over de intensieve taaltraining Frans

Waarmee kunnen we je helpen?