Welke zakelijke training zoekt u?

Intensieve taaltraining Engels2018-10-04T05:49:24+00:00
Waarom de Taaltrainer?Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainersTaaltrainingen op maatSnelle en duidelijke communicatie

Intensieve taaltraining Engels

Wilt u snel uw taalvaardigheid Engels opfrissen of professionaliseren? Of een stevige basis opbouwen? Dat kan aangenaam en effectief tijdens de Taalvijfdaagse, de intensieve taaltraining Engels van De Taaltrainer.

Hoe?

Op zondagavond komt u aan in het centraal gelegen NH hotel Amersfoort of in het luxe boutique hotel De Tabaksplant in het historische centrum van Amersfoort. Van maandagochtend tot vrijdagmiddag wordt u individueel begeleid door een ervaren trainer (native speaker) die geselecteerd is op ervaring met uw branche en/of functie. In 30 uur privéles komen al uw persoonlijke leerdoelen en verbeterpunten aan bod.

Rendement na een intensieve taaltraining Engels

Na 5 intensieve trainingsdagen is uw taalniveau met gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader) verhoogd. Voorbeeld: u start op niveau B1. Na afloop van de Taalvijfdaagse heeft u niveau B2.

Beginners

Wanneer u een volledig nieuwe taal wilt gaan leren, adviseren we meer dan 5 lesdagen. U heeft vermoedelijk 10 tot 15 lesdagen nodig om zelfstandig in veelvoorkomende sociale en zakelijke situaties te kunnen communiceren (doelniveau A2/B1).

Meer informatie over de intensieve taaltraining Engels

Waarmee kunnen we u helpen?