Taalcursus

Individuele taaltraining

Bij onze individuele zakelijke taaltraining sta jij als deelnemer centraal. Wij begrijpen dat iedereen unieke leerdoelen heeft, variërend van het verbeteren van professionele taalvaardigheden tot het beheersen van specifieke terminologie binnen jouw vakgebied. Of je nu internationaal zaken doet, werkt in een multiculturele omgeving of simelweg je professionele taalvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen: we kunnen de taaltraining perfect aansluiten op jouw leerwensen.

Sleutel tot succes

Als je de taal spreekt van je zakenpartners, collega’s of leveranciers dan zul je merken dat de samenwerking soepeler en succesvoller verloopt. Je productiviteit neemt toe, je neemt een voorsprong op je concurrentie én je investeert in jezelf en je bedrijf.

Wij begrijpen we dat goede communicatie de sleutel is tot succes. We helpen je graag om je taal- en communicatieskills naar een hoger niveau te tillen. Dit heeft de volgende voordelen:

 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je komt professioneler en betrouwbaarder over
 • Je begrijpt je gesprekspartners beter en daardoor verlies je geen tijd of geld meer aan miscommunicatie

Talen

Je kunt de Individuele zakelijke taaltraining bij ons in verschillende talen volgen:

 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Nederlands
 • Overige talen

Incompany, op onze leslocatie of online

Je hebt de vrijheid om te kiezen waar je je lessen wilt volgen. Volg je de training graag incompany? Dan selecteren wij een passende trainer uit jouw regio, zodat de reisafstand voor de trainer zo laag mogelijk blijft. Scheelt weer reistijd voor jou!

Wanneer je de voorkeur geeft aan lessen op onze leslocatie, ben je van harte welkom op onze mooie vestiging in Amersfoort. Je kunt de training ook deels of volledig online volgen. In dit geval wordt de training via Teams of Zoom verzorgd.

Lesplanning

Vaak bestaat de Individuele Zakelijke Taaltraining uit 30 lesuren, verdeeld over 1 les per week van 2 uur. De startdatum en de lesplanning stemmen we samen met jou af.

Plan je liever hele lesdagen in, waarmee je 30 lesuren over 5 dagen verspreid? Dan is dat ook mogelijk. Je kunt alle lesdagen van maandag t/m vrijdag in 1 week plannen, maar je kunt deze lesdagen ook over 2-5 weken verspreiden. In dat geval past de spoedcursus beter bij je.

De training opstarten

Wanneer je bij ons de Individuele Zakelijke Taaltraining wil opstarten, plannen we eerst graag een intakegesprek in. Het intakegesprek is bedoeld om natuurlijk even kennis te maken met jouw trainer, maar ook voor de trainer om een helder beeld te krijgen van jouw specifieke leerwensen.

Wat je zakelijke doelen ook zijn en in welke taal je deze wil bereiken, we staan klaar om je te helpen. Onze ervaren, native taaltrainers brengen een schat aan kennis en expertise met zich mee, zodat we jouw training kunnen aanpassen aan jouw zakelijke leerdoelen.

Volledig maatwerk

Wij geloven dat een persoonlijke aanpak en perfecte match tussen trainer en organisatie zorgen voor plezier in leren en verbeterde werkprestaties. Hierdoor kun je leren op de manier die het best bij je past: praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen je branche en bedrijf. 

 • Je leerdoelen, vakgebied en leerstijl vormen de basis van de training
 • Afgestemd op jouw planningswensen
 • Van beginner tot vergevorderd

Gratis offerte of adviesgesprek

Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze projectmanagers.

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 480 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

 • Onze toptrainers maken leren leuk
 • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
 • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Clara is een zeer professionele trainer die vakkundigheid met humor combineert. Het is fijn om met haar praktijkvoorbeelden te behandelen zodat wat geleerd wordt, direct in de praktijk toepasbaar is. Naast het leren van zakelijk Engels, kan ze ook heel goed de vertaling naar het Amerikaans maken, waar ik in de praktijk veel te maken mee heb.

De trainer (Paula) is erg professioneel en behulpzaam. Voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze geeft op een leuke en leerzamen manier les.

Ik heb een zeer goede ervaring opgedaan tijdens deze training. De trainer was erg professioneel en zorgde ervoor dat ik het maximale eruit kon halen voor wat ik nodig heb in mijn dagelijks leven en werkomgeving. Er is nog veel te leren en te oefenen, maar ik voel me nu op de goede weg, met een zeer goede basis.

De training houdt rekening met persoonlijke doelen en haakt precies in op het juiste niveau, zodat het ook voor gevorderden heel nuttig en leerzaam is. Ik vond Lieselotte een erg goede trainer. De combinatie van theorie, gesprekken voeren en schrijfopdrachten maakt de training leuk en efficient.

De leraar was een goed opgeleide en vriendelijke persoon, en hij had een prachtige manier van uitleggen. Hij is een persoon met ervaring op het gebied van talen en de geschiedenis van woorden. De plaats is ook elegant en schoon, en de mensen daar zijn erg leuk.

I was very satisfied with the training and the trainer. There was plenty of different training material used, ranging from the Bloomwise platform, the book and its respective platform, different quizzes and games, following the news, handouts with different exercises, and lots of speaking with other students was the most useful for me. Overall I would request for more of these lessons, and I was very satisfied.

Duidelijke uitleg en oefeningen met steekwoorden en korte zinnen die dagelijks bruikbaar zijn voor communicatie naar klant, ook interactie vond ik fijn, ook tips voor oefenmateriaal na de training om het niveau vast te houden/ te verbeteren.

Leuke en leerzame training! Veel afwisseling op de dag tussen grammatica, vocabulaire uitbreiding en spreken. Inhoudelijk doelgericht op (verschillende situaties van) zakelijk schrijven en spreken, waardoor de training heel nuttig was. Aanvullend is ook de online oefenomgeving handig.

Onze taaltrainer Engels wist mij op een leuke manier de Engelse taal weer machtig te maken. Daarnaast heeft hij bekeken wat mijn niveau Engels was voor ik startte. Dankzij hem kan ik mij nu goed verwoorden in het zakelijke Engels.

Zeer ervarende trainers die je meenemen in proces en zijn erg betrokken bij de lessen. ze houden rekening mee met persoons niveau daarom krijg meer zelfvertrouwen om te durven te praten in andere talen. top locatie en comfortabel.