Het team

Het team van De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers, die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en).

Efficiënt kantoorteam

Achter de schermen wordt het succes van onze trainingen ondersteund door ons efficiënte kantoorteam, gevestigd in Amersfoort. Het team bestaat uit 8 enthousiaste en deskundige medewerkers dat alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelt.

Wanneer je besluit om bij ons een taaltraining op te starten, staat één van onze Projectmanager Taaltrainingen als vaste contactpersoon voor jou klaar. Vanaf het moment dat je voor het eerst contact met ons opneemt tot eindevaluatie is jouw contactpersoon jouw gids. En zij werken nauw samen met onze trainers om ervoor te zorgen dat de training een succes wordt.

Eén van de voordelen van werken met ons is dat we nauw samenwerken, waardoor alle processen 100% overdraagbaar zijn. Dit betekent dat je op elk moment van de werkdag contact met kunt opnemen, ook wanneer jouw Projectmanager afwezig is.

We stellen ons hier graag aan je voor:

Wil je graag ons team versterken?

Marlies Wijtzes

Marlies Wijtzes

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Blij word ik van mijn job als Projectmanager Taaltrainingen bij De Taaltrainer. Al meer dan 10 jaar. Waarom? We werken met de beste en leukste taaltrainers samen! Die stuur ik heel graag naar onze opdrachtgevers en cursisten. Hieraan voorafgaand is er natuurlijk eerst de nodige afstemming met elkaar. Wat is er nodig en in welke vorm kunnen we dat het beste doen? Welke trainer past goed bij de opdracht? En hoe kunnen we het organisatieproces van de taaltraining zo efficiënt mogelijk aanpakken?
Dat vind ik heerlijk om te doen. Geen werkdag is hetzelfde. Voor mij is dit de allerleukste baan die er bestaat!

Nadia Rub

Nadia Rub

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Sinds september 2015 voor dit leuke bedrijf!
Wat zo leuk is aan mijn werk? Al onze trainingen zijn maatwerk en dat maakt dat geen training én geen werkdag hetzelfde is.

Het meedenken met klanten over de verschillende mogelijkheden en advies geven over wat de beste aanpak is doe ik graag. Het is altijd leuk om te zien als de (leer)doelen worden behaald en er weer een mooie stap is gemaakt.

Ik houd ervan als er veel projecten (door elkaar) lopen, en door goed overzicht weet ik precies in welke fase een training zit. Van structuur en plannen word ik blij en dat komt goed van pas in mijn functie.

Het is een feest om met mijn collega’s samen te werken. Naast hard werken kunnen we het met elkaar over van alles hebben (vooral heel veel over eten), hebben we leuke teamuitjes en borrelen we elke maand met elkaar.

Patricia Close

Patricia Close

TRAINERSMANAGER

Na 7 jaar in Australië gewoond en gewerkt te hebben ben ik in 2017 bij De Taaltrainer komen werken.

Ik ben begonnen als Backoffice Coördinator en na een jaar heb ik de switch gemaakt naar projectmanagement. Ik heb met veel leuke mensen/bedrijven mogen samenwerken en mooie training mogen organiseren. Bij De Taaltrainer staat het nooit stil, en zo ben ik in 2022 aan een nieuwe uitdaging begonnen als Trainersmanager. Ik probeer onder andere voor nieuwe trainingen de beste trainer te vinden. Het altijd leuk als je uiteindelijk een goed match tussen deelnemer(s) en trainer kan maken.

We hebben een leuk en gezellig team bij De Taaltrainer en we weten goed wat we aan elkaar hebben. Iedereen staat klaar voor de klant, maar ook voor elkaar. We worden allemaal blij wanneer alles goed geregeld is en wanneer deelnemers een leuke en leerzame training kunnen volgen.

Cindy Hoefste

Cindy Hoefste

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Mijn naam is Cindy Hoefste en ik werk sinds 2017 bij De Taaltrainer. Daarvoor heb ik onder andere als opleidingscoördinator bij een grote uitgeverij gewerkt.

In mijn functie heb ik contact met klanten van aanvraag tot eindevaluatie. Ik verstuur offertes en coördineer de trainingen vervolgens ook. Daarom heb ik veel contact met onze trainers.

Als controlfreak vind ik het heerlijk om van regelen en organiseren mijn beroep te maken. Omdat al onze trainingen maatwerk zijn, is de interactie met klanten en trainers ook elke keer weer anders en nooit saai. 

We proberen altijd te blijven verbeteren. De Taaltrainer Online Leren en De Taaltrainer Bambooks zijn hier mooie voorbeelden van.

Vooral de collega’s maken het werken bij De Taaltrainer zo leuk. We zijn allemaal heel verschillend, maar we zijn een echt team. We hebben veel lol samen, maar we proberen ook altijd mee te denken met de klant zodat de kwaliteit van onze trainingen hoog blijft. Al met al werk in met heel veel plezier bij De Taaltrainer.

Sigrid Allersma

Sigrid Allersma

TEAMLEAD MARKETING EN COMMUNICATIE

Na mijn afstuderen in 2019 ben ik begonnen bij de Taaltrainer. Ik heb 4 jaar met plezier als projectmanager gewerkt. Ik organiseerde allerlei soorten taaltrainingen, waarbij er steeds andere ‘ingrediënten’ zijn: de doeltaal, het aantal deelnemers, de leerwensen, de branche, de locatie, passende trainer(s), de planning etc. etc. Dit maakte dat geen enkel project hetzelfde was. Ik heb in deze jaren met leuke klanten mogen samenwerken.

Sinds midden 2023 ben ik gestart met een nieuwe functie, waarbij ik de lijnen uitleg van alle marketing- en communicatieactiviteiten. Het is een enorme uitdaging, maar ik haal er ontzettend veel plezier uit. Ik ben erg enthousiast over mijn rol bij De Taaltrainer.

Ik ben blij om deel uit te maken van dit hechte en gezellige team. We werken goed samen en helpen elkaar waar nodig. Hierdoor maken we elke training een succes. Buiten het werk om organiseren we ook regelmatig borrels en leuke uitjes, wat ons team echt top maakt!

Inge van der Heide

Inge van der Heide

TRAININGSADVIES EN COMMUNICATIE

Ik ben Inge en ik maak sinds 2022 deel uit van dit functionele en gezellige team! Door mijn nieuwsgierige aard (en als ware jobhopper van mijn generatie) pronk ik met een variëteit aan ervaring op mijn cv. Uiteindelijk kan ik veel van mijn opgedane kennis, ervaring én creativiteit kwijt in mijn functie bij de Taaltrainer.

Met de eerste oriënterende vragen over onze verschillende trainingsmogelijkheden kom je bij mij terecht. Het leuke hiervan is dat ik mag meedenken met elke unieke aanvraag die er binnenkomt: er is veel mogelijk en ik denk zo goed mogelijk mee om het meeste rendement uit de training te kunnen halen.

Daarnaast houd ik mij bezig met Communicatie. Van de totstandkoming van de nieuwsbrief tot het schrijven van interessante en relevante blogs en alles wat daar tussenin ligt. Communicatie is een ruim begrip waarin mijn nieuwsgierigheid en creativiteit goed van pas komen. Een ruim begrip biedt een scala aan mogelijkheden waardoor er oneindig veel te ontdekken valt.

Ons team functioneert als een geoliede machine. De verschillende onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan (tijdens de maandelijkse borrel wordt er weer even gesmeerd). Je kunt merken dat iedereen plezier heeft in het werk en dat er, naast hard werken, ook veel ruimte is voor plezier. Een natuurlijk gevolg hiervan is dat het werkplezier doorwerkt in het eindresultaat: blije medewerkers zorgen voor blije klanten!

Liane Busschers

Liane Busschers

Backoffice manager

Sinds augustus 2023 ben ik met veel enthousiasme gestart bij De Taaltrainer. Ik versterk ons kantoorteam als Officemanager. Mijn dagen zijn gevuld met uiteenlopende backoffice taken, waarbij ik een essentiële rol vervul binnen ons kantoorteam. Als het gezicht van onze trainingslocatie verwelkom ik cursisten en trainers, verzorg ik bijvoorbeeld de uitnodigingen en draag ik zorg voor een goede afronding aan het einde van de training.  

Mijn werkzaamheden vereisen een constante focus op detail, waarbij ik ervoor zorg dat iedereen tijdig en accuraat de benodigde informatie ontvangt. Het coördineren van deze processen is een uitdaging die ik met veel plezier aanga. Wat mijn werk zo leuk maakt, is het continue nadenken over de optimalisatie van onze werkwijze. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, niet alleen voor onze deelnemers maar ook voor onze opdrachtgevers en trainers?

Miranda Bensing

Miranda Bensing

DIRECTEUR/EIGENAAR

De Taaltrainer bestaat alweer 13 jaar en wat ben ik trots op dit bedrijf! Alle geweldige collega’s en klanten maken dat ik iedere dag fluitend naar mijn ‘werk’ fiets. Over het ontstaan en de visie van De Taaltrainer lees je meer op detaaltrainer.nl/over-ons.

Ik houd me vooral bezig met de ontwikkeling van het bedrijf, zowel organisatorisch als inhoudelijk. We streven ernaar om het steeds weer wat beter te doen. Om te blijven zoeken naar oplossingen die nóg beter passen bij de markt, de vraag, de klant, de persoon. Die nieuwsgierigheid en drive maken dat we nooit klaar zijn. Ik ben heel blij dat alle mensen die zich thuis voelen bij De Taaltrainer, hetzelfde nastreven.

Daarnaast ga ik graag bij onze klanten op bezoek om te bespreken wat er bij ze leeft, welke ontwikkelvragen er zijn, en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen. Ook (online) marketing en innovatie in leren zijn thema’s waar ik me veel mee bezighoud.