Taalcursus

Duotraining

Wil je samen met een collega of (zaken)partner een taaltraining Engels, Duits, Frans of Nederlands volgen? Hebben jullie hetzelfde taalniveau en grotendeels dezelfde leerdoelen? Dan past een zakelijke duotraining goed bij je wensen. Bovendien is het leuk en leerzaam om samen getraind te worden. En je deelt de kosten, dus een financieel aantrekkelijke oplossing.

Wij begrijpen dat iedereen unieke leerdoelen heeft, variërend van het verbeteren van professionele taalvaardigheden tot het beheersen van specifieke terminologie binnen jouw vakgebied. Of je nu internationaal zaken doet, werkt in een multiculturele omgeving of simelweg je professionele taalvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen: we kunnen de Zakelijke Duotraining perfect aansluiten op jullie leerwensen. 

Talen

Je kunt de Zakelijke Duotraining bij ons in verschillende talen volgen:

Volledig maatwerk

Wij geloven dat een persoonlijke aanpak en perfecte match tussen trainer en organisatie zorgen voor plezier in leren en verbeterde werkprestaties. Hierdoor kun je leren op de manier die het beste bij jou past: praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen je branche en bedrijf. 

 • Je leerdoelen, vakgebied en leerstijl vormen de basis van de training
 • Afgestemd op jouw planningswensen
 • Van beginner tot vergevorderd

Resultaten van de training

 • Samenwerkingen lopen soepeler en succesvoller
 • Je neemt een voorsprong op je concurrentie
 • Je zelfverzekerdheid groeit
 • Je kan jouw vakkennis en ervaring goed overbrengen
 • Je begrijpt je gesprekspartner beter
 • Je stijgt gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader)

Incompany, op onze leslocatie of online

Volgen jullie de training graag incompany? Dan selecteren wij een passende trainer uit jullie regio, zodat de reisafstand voor de trainer zo laag mogelijk blijft. Scheelt weer reistijd voor jullie! 

Wanneer jullie de voorkeur geven aan lessen op onze leslocatie, dan zijn jullie van harte welkom op onze mooie vestiging in Amersfoort. Jullie kunnen de training ook deels of volledig online volgen. In dit geval wordt de training via Teams of Zoom verzorgd.

Lesplanning

Duotrainingen starten het hele jaar door, er zijn geen vaste startdata. Onze online trainingen kunnen plaatsvinden op de dagen en tijden dat het jou uitkomt. Als de training bedrijfsintern plaatsvindt, zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers bij jou in de buurt. Trainingen Duits kunnen meestal binnen 1 tot 2 weken na akkoord op onze definitieve offerte starten.

Trainingsduur

Gemiddeld bestaat een training uit 30 lesuren. We adviseren minimaal 1 wekelijkse face-to-face les (virtual of op locatie) met de trainer. De minimale lesduur in de virtual classroom is 1,5 uur per week. We plannen op locatie graag wekelijkse lessen van minimaal 3 uur, tenzij de trainer een reistijd heeft van minder dan 30 minuten of de training kan combineren met andere opdrachten. De lessen worden aangevuld met (online) zelfstudie op maat

De training opstarten

Wanneer je bij ons de Zakelijke Duotraining wil opstarten, plannen we eerst graag een intakegesprek in met jou en je collega/ zakenpartner. Het intakegesprek is bedoeld om natuurlijk even kennis te maken met jouw trainer, maar ook voor de trainer om een helder beeld te krijgen van jullie specifieke leerwensen. 

Wat je zakelijke doelen ook zijn en in welke taal je deze ook wil bereiken, we staan klaar om je te helpen. Onze ervaren, native taaltrainers brengen een schat aan kennis en expertise met zich mee, zodat we jullie training kunnen aanpassen aan jouw zakelijke leerdoelen. 

Offerte of vrijblijvend adviesgesprek

Neem vandaag de eerste stap en neem contact met ons op.
Ontvang binnen één werkdag een offerte of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze projectmanagers. 

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 505 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

 • Onze toptrainers maken leren leuk
 • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
 • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Bij de cursus word je goed en persoonlijk begeleidt. Je kijkt samen met de trainer naar wat je al kan en wat je wilt leren. Dit is prettig, zo kan je zelf kiezen of je je wilt focussen op grammatica of bijvoorbeeld woordenschat.

Ik deed de taaltraining als vereiste van het bedrijf waarvoor ik werk. Zelf kom ik uit Zuid Afrika en met hulp van De Taaltrainer kan ik nu heel goed Nederlands spreken en schrijven. Annelies is een heel goede Trainer.

Een goede cursus Engels waar rekening gehouden wordt met je niveau, je doel en ook je branche. Onze trainster (Edye Kasteel) was coachend, soms streng op de grammatica maar altijd vriendelijk! Een aanrader..

De werkgever heeft mij deze cursus aangeboden om diverse vaardigheden betreffend mijn Nederlands te verbeteren. De inhoud van de training was zeer goed en werd, zonder probleem, door de trainer José op mijn wensen en verbeterpunten toegespitst waar nodig. De beschikbaarheid en snelle reacties van en door de trainer, wanneer ik vragen had, stelde ik ook zeer op prijs.

Het was een ontzettend leuke en leerzame training. We hebben het onwijs naar ons zin gehad, veel geleerd op een interactieve wijze en duidelijke/toegankelijke opdrachten gehad vanuit de trainer. Wij kijken ontzettend uit naar een vervolg op deze training en dan graag weer van Michelle!

Goede persoonlijke begeleiding waarbij samen met jou wordt gekeken naar hoe de lessen eruit komen te zien en waar je je op wilt richten. Goede communicatie tussen de trainer en deelnemers..

Zeer fijne training gehad van Lieselotte Bürgi en Silvia Kronschnabl! Dachten beiden mee met de zaken waarin ik me wilde verbeteren qua Duits. Er was ruimte voor mijn eigen inbreng en ruim voldoende materiaal om mee te oefenen. De begeleiding was ook erg prettig.

Leuke training veel plezier gehad vooral omdat Albert de training leuk maakte en daar door liet zien dat Frans absoluut niet saai is. De lesstof was voor ons direct toepasbaar in de praktijk. Door op deze manier de lesstof aan te passen aan onze praktijk hebben we geen tijd verspilt aan lesstof die voor ons niet toepasbaar zou zijn.

Ik heb erg veel geleerd afgelopen maanden. De docent gaf heel goed uitleg en maakte het leren van de Engelse taal erg leuk. Ondanks dat we niet veel lessen hebben gehad, is Engels een stuk makkelijker geworden voor mij.

De incompanytraining Zakelijk Engels heb ik ervaren als een goede training. De inhoud, niveau, begeleiding van de docente van de training was uitstekend. Een goede combinatie van spreken, luisteren en schrijven.