Taalcursus

Duotraining

Wil je samen met een collega of (zaken)partner een taaltraining Engels, Duits, Frans of Nederlands volgen? Hebben jullie hetzelfde taalniveau en grotendeels dezelfde leerdoelen? Dan past een zakelijke duotraining goed bij je wensen. Bovendien is het leuk en leerzaam om samen getraind te worden. En je deelt de kosten, dus een financieel aantrekkelijke oplossing.

Wij begrijpen dat iedereen unieke leerdoelen heeft, variërend van het verbeteren van professionele taalvaardigheden tot het beheersen van specifieke terminologie binnen jouw vakgebied. Of je nu internationaal zaken doet, werkt in een multiculturele omgeving of simelweg je professionele taalvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen: we kunnen de Zakelijke Duotraining perfect aansluiten op jullie leerwensen. 

Talen

Je kunt de Zakelijke Duotraining bij ons in verschillende talen volgen:

Volledig maatwerk

Wij geloven dat een persoonlijke aanpak en perfecte match tussen trainer en organisatie zorgen voor plezier in leren en verbeterde werkprestaties. Hierdoor kun je leren op de manier die het beste bij jou past: praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen je branche en bedrijf. 

 • Je leerdoelen, vakgebied en leerstijl vormen de basis van de training
 • Afgestemd op jouw planningswensen
 • Van beginner tot vergevorderd

Resultaten van de training

 • Samenwerkingen lopen soepeler en succesvoller
 • Je neemt een voorsprong op je concurrentie
 • Je zelfverzekerdheid groeit
 • Je kan jouw vakkennis en ervaring goed overbrengen
 • Je begrijpt je gesprekspartner beter
 • Je stijgt gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader)

Locatiemogelijkheden

 • Incompany
 • Op onze trainingslocatie in Amersfoort
 • Online via Zoom of Teams

Lesplanning

Duotrainingen starten het hele jaar door, er zijn geen vaste startdata. Onze online trainingen kunnen plaatsvinden op de dagen en tijden dat het jou uitkomt. Als de training bedrijfsintern plaatsvindt, zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers bij jou in de buurt. Trainingen Duits kunnen meestal binnen 1 tot 2 weken na akkoord op onze definitieve offerte starten.

Trainingsduur

Gemiddeld bestaat een training uit 30 lesuren. We adviseren minimaal 1 wekelijkse face-to-face les (virtual of op locatie) met de trainer. De minimale lesduur in de virtual classroom is 1,5 uur per week. We plannen op locatie graag wekelijkse lessen van minimaal 3 uur, tenzij de trainer een reistijd heeft van minder dan 30 minuten of de training kan combineren met andere opdrachten. De lessen worden aangevuld met (online) zelfstudie op maat

De training opstarten

Wanneer je bij ons de Zakelijke Duotraining wil opstarten, plannen we eerst graag een intakegesprek in met jou en je collega/ zakenpartner. Het intakegesprek is bedoeld om natuurlijk even kennis te maken met jouw trainer, maar ook voor de trainer om een helder beeld te krijgen van jullie specifieke leerwensen. 

Wat je zakelijke doelen ook zijn en in welke taal je deze ook wil bereiken, we staan klaar om je te helpen. Onze ervaren, native taaltrainers brengen een schat aan kennis en expertise met zich mee, zodat we jullie training kunnen aanpassen aan jouw zakelijke leerdoelen. 

9.3
Score voor De Taaltrainer
na 210 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

 • Onze toptrainers maken leren leuk
 • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
 • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Wil je persoonlijk advies? Vul het formulier in!

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een training? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen?

Laat hier je vraag achter.

Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info at detaaltrainer dot nl.

Velden met * zijn verplicht

Marlies

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Nadia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Cindy

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Isabella

Projectmanager Taaltrainingen