Cursus Zakelijk Nederlands voor Anderstaligen (NT2)

Nederlands als Tweede Taal (vaak aangeduid als NT2) is de verzamelnaam voor alle taaltrainingen Nederlands voor cursisten die het Nederlands niet als moedertaal hebben.

Onze trainingen NT2 zijn op maat gemaakte trainingen. Voor expats zal een training gericht zijn op dagelijkse taalbeheersing, sociale conventies en culturele aspecten, terwijl een training 'Dutch in the workplace' meer gericht zal zijn op gezondheid, veiligheid, technologie, werkinstructies en machineonderdelen.

Welke training past bij u?

We bieden de training Zakelijk Nederlands (NT2) in diverse varianten aan, zodat u altijd de training krijgt die bij u past.

1-op-1 of met collega’s in onze trainingsruimtes in Amersfoort Deze training kunt u van a tot z aanpassen aan uw wensen, leerdoelen, vakgebied, budget en beschikbare tijd.

1-op-1 of met collega's bij uw bedrijf op locatie Uw medewerkers hoeven niet van hun plek voor deze taaltraining op maat. We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

In een open groep Meld u individueel aan voor een groepstraining Zakelijk & Sociaal Nederlands met deelnemers van verschillende bedrijven.

Spoedcursus Leer professioneler Nederlands spreken en/of schrijven in 5 dagen.

Waarmee kunnen we u helpen?