Welke zakelijke training zoekt u?

Cursus Zakelijk Nederlands

/Cursus Zakelijk Nederlands
Cursus Zakelijk Nederlands2019-11-06T13:25:48+01:00
Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Cursus Zakelijk Nederlands / Business Dutch

Wilt u uw spreekvaardigheid en zelfvertrouwen vergroten? Of juist beter leren schrijven of lezen? Wilt u net zo prettig vergaderen en presenteren in het Nederlands als in uw moedertaal? Of bent u anderstalig en wilt u niet alleen de Nederlandse taal leren, maar ook de culturele verschillen, omgangsvormen en taaltechnieken?

Onze zakelijke trainingen Nederlands zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen, behoeften, leerdoelen, beschikbare tijd en uw vakgebied.

Welke training past bij u?

We bieden de training Zakelijk Nederlands in diverse varianten aan, zodat u altijd de training krijgt die bij u past. We maken onderscheid in Nederlands voor Nederlanders en Nederlands voor anderstaligen.

Meer informatie

Nederlands voor Nederlanders (NT1)

Meld u aan voor een individuele training, een incompanytraining, onze 2-daagse workshop Correct Zakelijk schrijven of voor een spoedcursus op maat.
Meer informatie
Meer informatie

Nederlands voor Anderstaligen (NT2)

Meld u aan voor een individuele training, een incompanytraining, de groepstraining Zakelijk Nederlands (NT2) of een spoedcursus op maat.
Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?