Welke zakelijke training zoekt u?

Cursus Zakelijk Nederlands

/Cursus Zakelijk Nederlands
Cursus Zakelijk Nederlands2020-06-19T11:35:40+01:00
Waarom de Taaltrainer? (online) taaltrainingen op maat  Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Snelle en duidelijke communicatie

Cursus Zakelijk Nederlands / Business Dutch

Wil je jouw spreekvaardigheid en zelfvertrouwen vergroten? Of juist beter leren schrijven of lezen? Wil je net zo prettig vergaderen en presenteren in het Nederlands als in jouw moedertaal? Of ben je anderstalig en wil je niet alleen de Nederlandse taal leren, maar ook de culturele verschillen, omgangsvormen en taaltechnieken?

Onze zakelijke trainingen Nederlands zijn op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen, behoeften, leerdoelen, beschikbare tijd en jouw vakgebied.

Welke training past bij jou?

We bieden de training Zakelijk Nederlands in diverse varianten aan, zodat je altijd de training krijgt die bij je past. We maken onderscheid in Nederlands voor Nederlanders en Nederlands voor anderstaligen.

Meer informatie

Nederlands voor Nederlanders (NT1)

Meld je aan voor een individuele training, een incompanytraining, onze 2-daagse workshop Correct Zakelijk schrijven of voor een spoedcursus op maat.
Meer informatie
Meer informatie

Zakelijk Nederlands voor Anderstaligen (NT2)

Meld je aan voor een individuele training, een incompanytraining, de groepstraining Zakelijk Nederlands (NT2) of een spoedcursus op maat.
Meer informatie
Meer informatie

Nederlands op de Werkvloer (NT2)

Voor anderstalige medewerkers die hun Nederlands willen verbeteren voor directe praktische toepassing op de werkvloer. Zowel individueel als in groepsverband, incompany in heel Nederland.
Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?