Taalcursus

Executive taalcoaching Zakelijk Frans

Acteer je op executive niveau? Wil je in een andere taal net zo effectief samenwerken en beïnvloeden als in je moedertaal? Dat kan met onze Executive taalcoaching Zakelijk Frans. Je wordt flexibel begeleid door een senior trainer die precies begrijpt wat je in de boardroom nodig hebt. Onze ervaren trainers coachen je om tot communicatieve topprestaties te komen.

International Boardroom

Ondanks een drukke en onregelmatige agenda wil je aan je taal- en communicatieskills werken. 

Advies vlak voor een belangrijke bespreking of presentatie? Al wandelend met je taalcoach je strategie helder krijgen? Of toch samen aan het werk in een trainingsruimte, incompany of op onze leslocatie in Amersfoort? Het kan allemaal.

De executive taalcoaching is geschikt voor professionals op executive niveau met taalniveau B1/B2 of hoger. Bekijk hier een uitgebreide omschrijving van de taalniveaus.

9.3
Score voor De Taaltrainer
na 210 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.