Karen Phillips - Taaltrainer Engels

Achtergrond

Ik ben Britse, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik woon al ruim18 jaar in Nederland en werk vanaf het begin als Business English trainer. Ik heb jonge kinderen lesgegeven, maar ook, en vooral, cursisten uit alle sectoren van het zakenleven en de techniek getraind.

Voordat we met ons gezin naar Nederland verhuisden, woonden we c.a. 10 jaar in Duitsland. Ook daar gaf ik algemene, zakelijke en technische trainingen voor bedrijven, taleninstituten en scholen. In de periode vóór Duitsland, werkte ik in Luxemburg in het onderwijs.
Daarnaast heb ik ‘teacher trainingen’ verzorgd voor Berlitz in Luik, België. In Duitsland, Nürnberg, heb ik TEFL examens (Teaching English as a Foreign Language) georganiseerd. 

Aanpak

Ik heb voor veel grote bedrijven in Nederland in company trainingen gegeven. De meeste trainingen draaien om het verbeteren van zakelijk spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid en presentatievaardigheden. Ik geef les op alle niveaus binnen de organisatie: van CEO’s tot afdelingsmanagers, technisch specialisten en administratief personeel. Ook alle taalniveaus (van A1 tot C2) zijn bij mij in goede handen.

Elke training wordt zó opgezet dat de wensen en het vakgebied van de deelnemer(s) optimaal aan bod komen. Het omgaan met culturele verschillen en zakelijke etiquette vormt een belangrijk onderdeel.

Ik neem intakegesprekken- en testen af en doe taalassessments. Naast zakelijke cursussen Engels geef ik ook speciale workshops voor klanten die naar Engelssprekende landen verhuizen of internationale projecten gaan doen.

Mijn cursisten geven aan dat ze mijn ervaring, deskundigheid, betrokkenheid en communicatievaardigheden waarderen. Ik heb in de loop der jaren van zeer veel tevreden klanten vervolgopdrachten en positieve feedback gekregen.

Mijn werk, waar ik na al die jaren nog steeds erg van geniet, vereist flexibiliteit in werkuren en locaties. Ik train veel in de Randstad, midden Nederland en ook rondom Den Bosch. 

Referenties

Ik heb voor veel verschillende grote opdrachtgevers in Nederland gewerkt, waaronder NedCar, Philips, CGI, Sappi, Corus (nu TATA), Bravilor, Control Interim Financials, Quattro Capital en WCS Group, om er een paar te noemen.

Overheid: Ministerie van Defensie, Gemeente Eindhoven

Banken: ABN AMRO, Van Lanschot and UBS Warburg.

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer