Gratis training Business Engels voor Professionals, NL Leert Door

Volg een GRATIS training Business English voor Professionals

Ken je dat? 
Je spreekt al best redelijk Engels maar in een vergadering, telefoongesprek of presentatie kom je toch niet helemaal uit de verf. Je zoekt naar de juiste woorden en zinsopbouw, mist zelfvertrouwen of je bent te kort of te lang van stof. 

We hebben goed nieuws! Je kunt nu gratis meedoen aan een online groepstraining Business Engels voor Professionals. De training wordt in samenwerking met GBT Opleidingen georganiseerd, en gesubsidieerd door NL Leert Door. GBT Opleidingen regelt de aanmelding en registratie en De Taaltrainer organiseert de training inhoudelijk. 
De training wordt gegeven door een ervaren native speaker. We spreken continu Engels waardoor je zelfvertrouwen en ‘fluency’ snel vooruit zullen gaan. Iedere deelnemer krijgt bovendien 1 uur individuele coaching met de trainer, om aan persoonlijke leerdoelen te werken die minder relevant zijn voor de rest van de groep. 

Open rooster voor individuele aanmeldingen

Wil je je individueel aanmelden voor de training? Dat kan door je in te schrijven als ‘particulier/individueel’ voor het open rooster Business English

Op maat gemaakte training voor 10 of meer collega’s

Wil je 10 of meer collega’s aanmelden voor een training op maat? Meld de deelnemers dan aan voor een incompanytraining Business English

Opzet, doelgroep en de te verwachten resultaten

Doelgroep

De online groepstraining Business Engels wordt volledig in het Engels gegeven door een native speaker, met minimaal 5 jaar ervaring als Business English Trainer, en is geschikt voor werknemers, ondernemers en werkzoekenden die contact (gaan) hebben met Engelstalige klanten, leveranciers, collega’s of zakenpartners.

Door de focus op veelgebruikte zakelijke vaardigheden als e-mailen, telefoneren, presenteren, vergaderen, onderhandelen, omgang met cultuurverschillen en social talk, is deze training interessant voor een brede doelgroep: sales, (account)management, IT, techniek, HR, logistiek, farmacie, retail, leisure, secretariaal, financieel.

Instapniveau: B1

De training is geschikt voor deelnemers met niveau B1 of hoger. Bekijk hier wat je kunt op B1 niveau. Voor aanvang voeren we een kort telefonisch intakegesprek met je om je huidige taalniveau in kaart te brengen.

Locatie

Online via Zoom. 

Duur en studiebelasting

Deze training duurt 6 dagdelen.

De totale studiebelasting is 60 uur, inclusief het doornemen van theorie, het maken van opdrachten en het voorbereiden op specifieke onderwerpen en rollenspelen.

Opzet

6 dagdelen online training in groepsverband, iedere deelnemer krijgt 1 uur individuele taalcoaching én je hebt na afronding van de training nog 10 maanden toegang tot het platform.

De training is opgezet rondom een aantal veelvoorkomende zakelijke vaardigheden die in de meest uiteenlopende functies en branches van pas komen.

 • Dagdeel 1: opfrissen grammatica, spelling en zinsopbouw
 • Dagdeel 2: algemene en zakelijke woordenschat uitbreiden en leren toepassen
 • Dagdeel 3: gesprekken voeren in het Engels: van social talk tot telefoongesprekken
 • Dagdeel 4: professioneel e-mailen
 • Dagdeel 5: presenteren en vergaderen
 • Dagdeel 6: onderhandelen en zakelijke etiquette/cultuur

Begeleiding

Groepsdiscussie; Rollenspel; Theorielessen; Praktijkopdrachten; Online beschikbaar trainingsmateriaal als ondersteuning en naslagwerk. Begeleiding tijdens de lessen en tussen de trainingsmomenten door; 1 uur individuele taalcoaching per deelnemer naast de groepslessen

Resultaat

Heb je alle lessen actief voorbereid en gevolgd en heb je gebruik gemaakt van de individuele taalcoaching en het platform voor Online Leren? Dan merk je na afloop van de training het volgende:

 • Je woordenschat is uitgebreid in sociaal en zakelijk opzicht
 • Je bouwt je zinnen makkelijker en correcter op
 • Je zelfvertrouwen en vloeiendheid zijn toegenomen
 • Je weet hoe je een goede zakelijke e-mail moet opstellen
 • Je zakelijke gesprekken zijn professioneler
 • Je hebt meer begrip van de culturele do’s en dont’s
 • Je gaat een telefoongesprek, vergadering of presentatie in het Engels niet meer uit de weg

Vragen?

Als je praktische of inhoudelijke vragen hebt, denken graag met je mee. 

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 363 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

 • Onze toptrainers maken leren leuk
 • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
 • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Ross was/is enthousiast en gedreven hij blijft je verbeteren in je uitspraak goede begeleiding. Veel kennis van de grammatica Het op sturen van de antwoorden kan beter. Les materiaal was goed voor elkaar.

Edye heeft een goede leerzame stof aangeboden, wij hebben de lessen online kunnen volgen. De training was een goede aanvulling op mijn niveau. We konden ons eigen materiaal inbrengen en bespreken.

Ik heb hele bruikbare tips gekregen om met meer vertrouwen een Engelse presentatie te verzorgen. Amy zorgt ervoor dat de training, naast leerzaam, ook leuk is. Dat maakt de training prima te doen, ondanks dat het een intensieve training is.

Positief verrast door deze training en echt stappen gezet wat betreft mijn niveau van zakelijk Engels. Goede balans tussen grammatica, zinsopbouw / uitspraken en gewoon 'learn by doing'. Heel veel praktische tips die ik meteen toe kan passen in mijn dagelijkse werk.

Een heel goed opgezette training! Eerst werd in groepsverband het startniveau geïnventariseerd. Met verschillende werkvormen wordt dan aan gezamenlijk opgestelde doelen gewerkt die in individueel verband verder uitgebreid kunnen worden naar persoonlijke doelstellingen. Alison brengt de leerstof op een leuke spontane manier over en helpt je snel werken aan betere spreek-/schrijfvaardigheden.

Tweedaagse incompany training English Presentation Skills (door Amy Verkerk) gevolgd en heb er heel veel van opgestoken. De combinatie Engels & Presenteren was heel sterk, zodat we heel gericht konden werken aan onze vocabulaire. We kregen niet alleen theorie aangeboden maar er werd heel veel geoefend, waarbij we hele concrete en zinvolle feedback kregen.

Positief verrast hoe goed deze training Zakelijk Engels was. Mijn zakelijk Engels is echt vooruit gegaan. De trainer was erg goed.

Geweldige ervaring met Viola tot nu toe. Zeer persoonlijk, goed geïnformeerd, en ik kijk uit naar elke donderdagavond met haar. Ik heb veel geleerd en mijn werk is uiteindelijk echt makkelijker.

Top English Training. Great balance between grammar and practical business english. The teacher was very responsive to individual needs of the students.

Interactie was goed, juiste klik, zeer to the point, veel in gesprek en proberen het op de praktijk te richten, al met al een geweldig bestede 2 uur in de week!