Volg jouw gratis training in de zomer de taaltrainer-2

Volg jouw gratis training in de zomer | 125 extra plekken

95x bekeken

Yes! Vanwege de enorme vraag naar de gratis trainingen Zakelijk Engels en Zakelijk Duits mogen we 125 extra plekken aanbieden. In de zomer starten we daarom met nieuwe groepen Engels en Duits. Ook na de zomermaanden starten er nog nieuwe groepen. Maar wees er wel snel bij: de nieuwe plekken gaan weer als warme broodjes over de toonbank en de groepen zijn snel vol.

Wil je 10 of meer collega’s per taal aanmelden? Dan voeren we de training op maat voor jullie bedrijf uit, in een virtual classroom. De trainingsduur en de opzet zijn gelijk aan die van de open groepen. Het programma, het niveau en de data en tijden stemmen we samen af. De incompanytrainingen moeten uiterlijk 31 oktober 2021 afgerond zijn.

NL Leert Door

Het ministerie van SZW biedt sinds maart een nieuwe subsidie aan: NL Leert Door. Dit is een tijdelijke subsidie die werknemers en werkzoekenden de kans biedt om kosteloos een vakgerichte training te volgen. Slechts een select aantal opleiders bieden gratis trainingen dankzij NL Leert Door aan.

Al ruim 500 deelnames

GBT Opleidingen is geselecteerd als opleidingspartner van deze subsidie. De Taaltrainer biedt in samenwerking met GBT Opleidingen tussen maart 2021 en eind oktober 2021 aan maar liefst 625 deelnemers een gratis training Technisch/Zakelijk Engels of Technisch/Zakelijk Duits aan. Ruim 500 plekken zijn al ‘vergeven’.

Wil je meer informatie over de cursussen lezen? Hier lees je alles wat je moet weten op onze website.

Wil je ook direct het contactformulier bekijken? Bekijk dan de website van GBT Opleidingen:
– voor trainingen Duits: https://bit.ly/TechnischDuits
– voor trainingen Engels: https://bit.ly/TechnischEngels

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Bel of mail ons en dan denken we graag met je mee.