Volg jij in het najaar ook een Open Groepstraining de taaltrainer

Volg jij in het najaar ook een Open Groepstraining?

138x bekeken

Vanaf september starten er weer verschillende open groepstrainingen. Een open groepstraining is er voor deelnemers die zich individueel aanmelden en graag in een groep getraind willen worden. Onze open groepen bestaan uit deelnemers van verschillende bedrijven, met (ongeveer) dezelfde leerdoelen en hetzelfde beginniveau. 

We bieden een aantal trainingen weer op onze trainingslocatie in Amersfoort aan en de andere trainingen blijven we (voorlopig) nog online aanbieden.

  • Open groepstraining in Amersfoort
  • Online Open Groepstraining

Open Groepstraining in Amersfoort

2 groepstrainingen geven we op onze trainingslocatie in Amersfoort, namelijk:

  • Zakelijk Engels
  • Zakelijk Duits

Tijdens de trainingen leggen we de focus op veelgebruikte zakelijke vaardigheden als e-mailen, telefoneren, presenteren, vergaderen, onderhandelen, cultuur en zakelijke etiquette en social talk. Dit maakt deze training interessant voor een brede doelgroep: van secretaresses tot managers of ondernemers.

Beide trainingen bestaan uit 3 dagen. Het programma is gebaseerd op de leerdoelen van de deelnemers. Tussen de lesdagen door krijg je voldoende de tijd om zelf aan de slag te gaan met de leerstof op De Taaltrainer Online Leren

Zakelijk Engels

Deze training start in oktober en wordt op B1/B2 niveau gegeven door onze ervaren native trainer Alison Petersen.

Zakelijk Duits

Deze training wordt gegeven door onze ervaren, native trainer Lieselotte Bürgi. Het gemiddelde startniveau van de deelnemers is meestal A1+/A2. 

Online Open Groepstraining

Onze andere groepstrainingen bieden we online aan via Zoom:

  • Zakelijk & Sociaal Nederlands (NT2)
  • Zakelijk Nederlands (NT2)
  • Correct Zakelijk Schrijven (NT1)

Zakelijk & Sociaal Nederlands (NT2)

Deze training is ontwikkeld voor tolken en vertalers die hun Nederlandse taalvaardigheid snel en effectief op een hoog niveau willen brengen. In samenwerking met Global Talk bieden wij deze training aan. Global Talk verstrekt een certificaat met de 80 PE-punten die voor deze cursus gelden.

De training wordt 7 weken lang 2 keer in de week gegeven op woensdagavond (van 16:00 – 19:00u) en zaterdag (van 09:30 – 14:00u).

Zakelijk Nederlands (NT2)

Deze training is bedoeld voor deelnemers die al een paar jaar in Nederland wonen en werken en de puntjes op de i willen zetten. De training wordt gegeven op een vergevorderd niveau: B2+/C1.

De training bestaat uit 6 ochtenden in groepsverband. Daarnaast krijg je individuele taalcoaching die je naar behoefte en in samenspraak met de trainer kan invullen. 

Workshop Correct Zakelijk Schrijven (NT1)

Is jouw moedertaal Nederlands, maar blijf je sommige taalkwesties lastig vinden? Dan is deze training wat voor jou. De training bestaat uit 4 ochtenden waarin je je kennis bijspijkert van de Nederlandse spelling, zinsbouw en tekstopbouw. Onze enthousiaste en zeer ervaren trainer Lotte Gerestein verzorgt deze training.

Ook bij deze training maken we gebruik van het online platform van de Taaltrainer. Dat betekent dat je tussen de lesdagen door verdiepende opdrachten maakt over spelling, tekstopbouw en zinsbouw. Met de opdrachten herhaal je de theorie, je oefent ermee en je ontdekt waar jouw knelpunten zitten.

Twijfel je of een groepstraining wat voor jou is? Dan is het goed om te weten dat meedoen aan een groepstraining nogal wat voordelen heeft.

Mocht je een vraag hebben over één van bovenstaande trainingen of je willen inschrijven, dan kun je ons bereiken via e-mail (info@detaaltrainer.nl) of via 033-4650420. Je kunt je ook direct inschrijven via onderstaand formulier.

Velden met * zijn verplicht