taalontmoetingen

Taaltrainer op Reis

136x bekeken

Taaltrainingen op reis, een mooie en effectieve combinatie. Eén en één is twee en kans op nog veel meer! 
Ik ontwerp en geef trainingen Nederlands voor de Taaltrainer. In mijn lessen verken ik samen met mijn cursisten hoe ze communiceren en waarom ze zo communiceren. 


Ga je een nieuwe taal leren of je eigen taal bijspijkeren, dan is dit de start. Ben je je bewust van je eigen taal, dan kan je variëren, uitproberen, spelen met taal. Neem bijvoorbeeld eens een pauze op een onverwacht moment in je zin en kijk hoe iemand reageert. Of: schrijf op wat je wél wil van iemand in plaats van wat je niet wil.

Op reis diep ik dit voor mezelf verder uit. Wat is er allemaal mogelijk in een taalontmoeting, in verschillende talen, culturen en mensen? Hoeveel kan je laten gebeuren, wat kan je bijsturen en wat kan je eruit halen? 
Mijn ervaringen gebruik ik in mijn lesontwerp en online lessen. 

Ga terug naar het overzicht.