Subsidie voor taaltraining met de SLIM-regeling

Subsidie voor taaltraining met de SLIM-regeling

2426x bekeken

Met ingang van deze maand kunnen mkb’ers subsidie aanvragen voor allerlei initiatieven gericht op leren en ontwikkelen, zoals het volgen van een individuele taaltraining of een groepstraining. Met de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen (SLIM) wil het kabinet het voor mkb’ers makkelijker maken om de kennis en vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden.

De subsidieregeling is bestemd voor individuele mkb ondernemingen, samenwerkingsverbanden in het mkb en grootbedrijven uit de horeca-, landbouw-, en recreatiesector. De subsidie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet:
– voor het onderzoeken van scholings- en opleidingsbehoeften binnen het mkb;
– voor het ontwikkelen van loopbaanadviezen voor de werknemers in de onderneming;
– voor het ontwikkelen of invoeren van een methode die werknemers stimuleert hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

60% tot 80% vergoed

Met deze nieuwe subsidieregeling kunnen middelgrote ondernemingen, samenwerkingsverbanden en grootbedrijven uit bovenstaande sectoren tot 60% vergoed krijgen. Voor kleine ondernemingen geldt zelfs een subsidiepercentage van 80%, waarbij het maximale subsidiebedrag  € 24.999,- bedraagt.

Mocht het door de SLIM-regeling interessant voor jou of je collega’s worden om een individuele training, duotraining of groepstraining bij De Taaltrainer op kantoor in Amersfoort of incompany te volgen, dan organiseren we deze uiteraard graag. We starten het hele jaar door met verschillende korte en lang(er)lopende trainingen op maat.

Graag starten met jouw training?

Wil je aan je zakelijke taalvaardigheid werken en weet je nog niet precies hoe je dat aanpakt? Wij nemen graag contact met je op voor een vrijblijvend opleidingsadvies. Je kunt ons bereiken op 033 – 46 50 420 of je kunt je contactgegevens hieronder achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Velden met * zijn verplicht