Welke zakelijke training zoekt u?

Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Subsidie voor taaltraining met de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen

Met ingang van deze maand kunnen mkb’ers subsidie aanvragen voor allerlei initiatieven gericht op leren en ontwikkelen, zoals het volgen van een individuele taaltraining of een groepstraining. Met de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen (SLIM) wil het kabinet het voor mkb’ers makkelijker maken om de kennis en vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden.

De subsidieregeling is bestemd voor individuele mkb ondernemingen, samenwerkingsverbanden in het mkb en grootbedrijven uit de horeca-, landbouw-, en recreatiesector. De subsidie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet:
– voor het onderzoeken van scholings- en opleidingsbehoeften binnen het mkb;
– voor het ontwikkelen van loopbaanadviezen voor de werknemers in de onderneming;
– voor het ontwikkelen of invoeren van een methode die werknemers stimuleert hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Met deze nieuwe subsidieregeling kunnen middelgrote ondernemingen, samenwerkingsverbanden en grootbedrijven uit bovenstaande sectoren tot 60% vergoed krijgen. Voor kleine ondernemingen geldt zelfs een subsidiepercentage van 80%, waarbij het maximale subsidiebedrag  € 24.999,- bedraagt

Mocht het door de SLIM-regeling interessant voor jou of je collega’s worden om een individuele training, duotraining of groepstraining bij De Taaltrainer op kantoor in Amersfoort of incompany te volgen, dan organiseren we deze uiteraard graag. We starten het hele jaar door met verschillende  korte en lang(er)lopende trainingen op maat. Alle mogelijkheden vind je via onze homepage.

Wil je aan je zakelijke taalvaardigheid werken en weet je nog niet precies hoe je dat aanpakt? Wij nemen graag contact met je op voor een vrijblijvend opleidingsadvies. Je kunt ons bereiken op 033 – 46 50 420 of via het contactformulier op onze website.

2020-04-02T16:05:11+01:00