Start in september jouw incompanytraining

40x bekeken

Tijdens het volgen van een incompanytraining is het zowel voor de deelnemers als voor de trainer fijn als de lessen in één keer achter elkaar ingepland kan worden. Toch ontkomen we er vaak niet aan dat er een vakantie tussen valt. Hoewel één vakantieweek nog niet veel effect heeft, kan een langere zomervakantie wel een nadelig effect hebben op het leerrendement.

De zomervakantie lijkt nu misschien nog ver weg, maar voordat je het weet, pakt iedereen zijn koffer weer in. De meeste deelnemers  en trainers hebben in deze periode wel 2 of meer weken vrij.

Trainen we in de zomervakantie door? Dan zal de trainer vaker onderwerpen moeten herhalen, zodat iedereen alle lesstof meekrijgt. Door herhaling blijft er minder tijd over voor nieuwe onderwerpen. En waar voor sommigen warm weer alleen maar werkt als aanmoediging, zullen anderen stiekem verlangen naar een terras of verkoelend boottochtje tijdens de training

Plannen we een zomerstop in van een paar weken? Dan zullen de deelnemers  na de zomerstop weer opnieuw in het ritme moeten komen.

Wat is een goed startmoment?

September is daarom een goed startmoment voor een incompanytraining. Je kunt namelijk in één keer door zonder dat er vakanties of nationale vrije dagen tussen vallen, én je bent ook nog eens voor de kerstvakantie klaar. Met deze planning halen jij en je collega’s het meest uit de training.

Om direct na de zomervakantie op te kunnen starten, beginnen wij graag nu al met de  voorbereidingen. Als we in mei/juni alle intakegesprekken voeren, kunnen we jou voor de zomervakantie het definitieve voorstel en de planning sturen. Dit geeft ons de mogelijkheid om alle verdere voorbereidingen tijdens de zomervakantie te doen. En een nog groter voordeel: de training staat bijtijds in de agenda’s van alle deelnemers waardoor de presentie er met sprongen op  vooruit gaat.

Ben je benieuwd in welke 7 stappen wij de training organiseren? Bekijk dan ons stappenplan.

Vragen of advies?

Ben je er nog niet helemaal uit of een online of fysieke taaltraining het best bij jullie past? En wil je met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Laat hieronder je vraag achter. Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info@detaaltrainer.nl.

Velden met * zijn verplicht