Spoedcursus aan de eemhaven en slapen op een woonboot

Spoedcursus aan de Eemhaven en slapen op een woonboot

2254x bekeken

Wil je snel je taalvaardigheid opfrissen of professionaliseren? Of heb je interesse in een spoedcursus waarmee je een stevige basis opbouwt in een nieuwe taal? Op onze nieuwe leslocatie aan de Havenweg in Amersfoort kun je aan je Engels, Duits, Frans, Spaans of Nederlands werken met uitzicht op de Eemhaven.

Van maandagochtend tot vrijdagmiddag word je getraind door één van onze professionele trainers. Waar mogelijk gaan alle oefeningen, conversatie, uitleg en opdrachten in de lestaal. Zelfs tijdens de lunch spreek je de lestaal, want “social-talk” is belangrijk voor zakelijk succes.

Trainingsduur: 1 tot 5 weken

De 5 hele dagen kunnen ook verspreid worden over 2 tot 5 weken. Soms levert dat een beter leerrendement op. We denken graag met je mee over de meest effectieve vorm.

Training inclusief overnachting?

Na een dag taaltraining ontspannen aan de studie? Boek dan je overnachtingen bij onze buurboot de Robbedoes. Deze prachtige woonboot en B&B is van alle gemakken voorzien. Eigenaresse Anneke vindt niets leuker dan gasten in de watten leggen. Je kunt er alleen of samen met een goede collega/zakenpartner overnachten en ontbijten. Er staan fietsen klaar zodat je Amersfoort kan verkennen.

Mocht je liever vaste grond onder je voeten hebben: bekijk onze tips voor overnachten in de buurt van De Taaltrainer.

Meer informatie of starten?

Op de pagina van de spoedcusus, ook wel Taalvijfdaagse door ons genoemd, vind je meer informatie. Voor advies of een vrijblijvende offerte, kun je ons bereiken op 033-4650420 of door je contactgegevens hieronder achter te laten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Velden met * zijn verplicht