samenwerking de taaltrainer

Samen kom je verder

121x bekeken

Amersfoort (en de rest van de wereld) is steeds actiever bezig met verduurzaming en milieuvriendelijkheid. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door onze processen en (leer)producten duurzamer in te richten. Dit doen we natuurlijk niet alleen, want samen kom je verder. In samenwerking met lokale en landelijke ondernemers wordt onze steen steeds groter. En we vinden het ook heel leuk en leerzaam om met andere ondernemers samen te werken.

De Taaltrainer Online Leren

Een paar jaar geleden introduceerden we het voor het eerst aan je: De Taaltrainer Online Leren. Een leerplatform van Bloomwise waar honderden oefeningen, opdrachten, tips & tricks, quizjes, games, woordenlijsten leesopdrachten, video’s en discussies op te vinden zijn. Jouw trainer zet het online leermateriaal voor je klaar, gesorteerd op jouw (taal)niveau en naar jouw vaardigheid en/of vakgebied. Dit scheelt een hele hoop kopietjes en geprinte middelen! 

Bloomwise is een van origine Fries bedrijf dat ooit startte met het online aanbieden van taalonderwijs Fries voor mensen over de hele wereld. Anno 2021 is Bloomwise een breed inzetbaar leerplatform voor onderwijs en training. 

Samenwerking de taaltrainer en Bambooks

Wie schrijft, die verwerkt

We Zoomen, maken online opdrachten en typen aan één stuk door. Maar wist je dat schrijven en tekenen een belangrijk onderdeel zijn van het verwerken van de leerstof tijdens je training? 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een duurzaam alternatief voor de papieren notitieblokken en mappen die we aan onze cursisten gaven. Je ontvangt een Bambook dat je kan gebruiken tijdens en na je training. Bij het uitwisbare notitieboek hoort een app waarmee je je aantekeningen rubriceert en bewaart. Dit geeft je de mogelijkheid om alles op één plek te bewaren en gemakkelijk even na te lezen. Doekje over de beschreven pagina’s en je kan je Bambook weer vullen met nieuwe aantekeningen!

Samenwerking de taaltrainer en Little roastery

But first, coffee

Lekkere koffie tijdens een training een must? Zeker weten als je het ons vraagt! Wij bieden je graag koffie aan die goed smaakt. Maar ook de manier waarop de koffie wordt gemaakt, vinden wij belangrijk. Daarom halen wij onze koffiebonen bij de lokale koffiebranderij Little Roastery uit Amersfoort.

Zelf schenken wij koffie met de Brasil Cerrado Fine Cup met een Rainforest Alliance keurmerk. Op deze manier helpen wij mee aan ecologisch verantwoorde landbouw en steeds verbeterende arbeidsomstandigheden op de coffee farms (waaronder ook scholing voor de kinderen van arbeiders)!

Content Amersfoort

En natuurlijk zijn we lid van Content Amersfoort. Dit is een platform waar bedrijven elkaar makkelijk kunnen vinden om een lokale samenwerking aan te gaan. Een super initiatief waar wij natuurlijk lid van moesten worden.

Whiteboards op tussenwanden

Sinds we in 2020 zijn verhuisd naar ons eigen pand, hebben we ook gedag gezegd tegen de papieren flipovers. Trainers gebruikten vaak meerdere vellen tijdens hun training. Erg handig om iets uit te leggen, maar uiteindelijk wel zonde van het papier. Daarom is de tussenwand van alle trainingsruimtes voorzien van een whiteboard. Net zoals de bambooks: doekje over het whiteboard en de volgende les kan beginnen. GT Reclame uit Amersfoort heeft deze oplossing bedacht en ook alle andere belettering op ons pand aangebracht. We zijn blij met de samenwerking!

Samenwerking glaswanden

Buns & Beans

Wanneer cursisten een spoedcursus op onze locatie in Amersfoort volgen, kunnen zij voor de lunch rekenen op een vers luxe belegd broodje, steenoven pizza, broodje bal, hotdog, gezonde smoothie of wat anders lekkers van Buns & Beans. Vaak lopen de cursist en trainer samen een rondje langs de Eem en halen zij gelijk de lunch op of gaan ze even zitten bij Buns & Beans. Een goede break om daarna met het 2e dagdeel aan de slag te gaan!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om onze processen en materialen nóg duurzamer te maken. Heb jij een leuk idee of ben je een lokale ondernemer met een goed idee voor een samenwerking? Laat het ons weten via ons e-mailadres of bel ons even op!