Taaltraining op afstand tot 6 april

Taaltraining op afstand tot 6 april | Corona update #1

2264x bekeken

Op 15 maart heeft de Nederlandse Overheid besloten om alle scholen in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs te sluiten. Hoewel we officieel geen school zijn en niet met grote groepen werken, voelen we ons genoodzaakt om alle groeps- en individuele lessen tot 6 april op onze locatie in Amersfoort om te zetten in online lessen en begeleiding op afstand. We streven ernaar om de lessen zoveel mogelijk op dezelfde data en tijden door te laten gaan.

We gaan ervan uit dat trainingen op locatie van onze klanten, met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen, doorgaan tenzij we anders horen. Uiteraard nemen onze trainers hun verantwoordelijkheid als ze verkouden zijn, hoesten of koorts hebben. Dan gaan we in overleg over begeleiding op afstand, of vervanging door een andere trainer.

Trainingen gaan online door

Veel van onze cursisten werken nu vanuit huis en onze trainers ook. Het is vanuit huis heel makkelijk om in contact met elkaar te blijven via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Hangouts. Groepen groter dan 4 splitsen we op in 2 kleinere groepjes, en we verdelen de afgesproken lestijd. Zo gaat het leerproces door, met voldoende aandacht en individuele feedback voor iedereen.

De Taaltrainer Online Leren

Ons op maat gemaakt online platform voor Engels maakt het bovendien mogelijk om nu juist extra tijd te besteden aan het verdiepen en uitbreiden van de taalvaardigheid. Onze trainers zorgen dat er interessante en passende opdrachten klaarstaan in de leeromgeving.

We hopen dat we door deze sociale onthouding bijdragen aan het bedwingen van dit nare virus. Blijf gezond en optimistisch en laten we hopen dat we na 6 april de gewone draad weer op kunnen pakken.

Wij zijn op kantoor met minimale bezetting. Zou je ons willen mailen als je vragen hebt? Dringende vragen mogen altijd telefonisch.