uitspraaktraining Nederlands, De Taaltrainer

Nieuw: uitspraaktraining Nederlands door logopediste Lieselotte

482x bekeken

We beoordelen iemands taalvaardigheid in eerste instantie vooral op uitspraak.
Klinkt iemand goed in een andere taal? Dan denken we al snel dat diegene een gevorderd niveau heeft, ook al rommelt de grammatica en is de woordenschat nog niet zo gevarieerd.

Voor sommige taalcursisten vormt hun moedertaal een nadeel. Omdat de intonatie heel anders is, of omdat bepaalde klanken niet bestaan in hun moedertaal. Het kan ook gebeuren dat deelnemers minder goed verstaanbaar zijn doordat ze binnensmonds praten of doordat ze hun instrumenten (mond, keel, neus, stembanden) niet goed gebruiken.

Extra aandacht voor de uitspraak

Daarom loont het om extra aandacht te besteden aan uitspraak. Dan doen we tijdens een taaltraining natuurlijk al, maar soms is het nodig om er extra, individuele tijd voor uit te trekken. Na een paar sessies horen we vaak al opvallende verbetering. En deelnemers krijgen ineens complimenten want ze lijken qua taalvaardigheid zo vooruit gegaan te zijn!

Gemiddeld 4 sessies van 1,5 uur

Uitspraaktraining kan in combinatie met een taaltraining geboekt worden, of als aparte training.
Gemiddeld hebben deelnemers 4 sessies van 1.5 uur per keer nodig. Het programma wordt opgesteld na een zorgvuldige, persoonlijke intake.

Kosten: € 690,00*.
*Inclusief persoonlijke intake, oefenmateriaal, tussentijdse opdrachten
*Exclusief 21% btw, reiskosten van de trainer en eventuele parkeerkosten van de trainer

Deze training wordt gegeven door onze taaltrainer Lieselotte Burgi. Bekijk hier haar trainersprofiel.

Uitspraaktraining volgen?

Wil je graag een training volgen om je uitspraak te verbeteren of wil je deze training voor één van je medewerkers regelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of via ons telefoonnummer 033-4650420.