Gratis training Business Engels voor Professionals, NL Leert Door

Gratis training Business Engels voor Professionals door NL Leert Door

729x bekeken

LET OP: DEZE TRAINING IS VERLOPEN

Ken je dat? 

Je spreekt al best redelijk Engels maar in een vergadering, telefoongesprek of presentatie kom je toch niet helemaal uit de verf. Je zoekt naar de juiste woorden en zinsopbouw, mist zelfvertrouwen of je bent te kort of te lang van stof. 

Dan hebben we goed nieuws!

Je kunt in 2022 gratis meedoen aan een online groepstraining Business Engels voor Professionals. De training wordt in samenwerking met GBT Opleidingen georganiseerd, en gesubsidieerd door NL Leert Door. GBT Opleidingen regelt de aanmelding en registratie en De Taaltrainer organiseert de training inhoudelijk. 

De training wordt gegeven door een ervaren native speaker. We spreken continu Engels waardoor je zelfvertrouwen en ‘fluency’ snel vooruit zullen gaan. Iedere deelnemer krijgt bovendien 1 uur individuele coaching met de trainer, om aan persoonlijke leerdoelen te werken die minder relevant zijn voor de rest van de groep. 

Open rooster voor individuele aanmeldingen

Wil je je individueel aanmelden voor de training? Dat kan door je in te schrijven als ‘particulier/individueel’ op het open rooster dat op de site van GBT staat.

Op maat gemaakte training voor 10 of meer collega’s

Wil je 10 of meer collega’s aanmelden voor een training op maat? Meld de deelnemers dan aan via ‘bedrijfsgroep/incompany’ op de website van GBT.

Opzet, doelgroep en de te verwachten resultaten

Doelgroep

De online groepstraining Business Engels wordt volledig in het Engels gegeven door een native speaker, met minimaal 5 jaar ervaring als Business English Trainer, en is geschikt voor werknemers, ondernemers en werkzoekenden die contact (gaan) hebben met Engelstalige klanten, leveranciers, collega’s of zakenpartners.

Door de focus op veelgebruikte zakelijke vaardigheden als e-mailen, telefoneren, presenteren, vergaderen, onderhandelen, omgang met cultuurverschillen en social talk, is deze training interessant voor een brede doelgroep: sales, (account)management, IT, techniek, HR, logistiek, farmacie, retail, leisure, secretariaal, financieel.

Instapniveau: B1

De training is geschikt voor deelnemers met niveau B1 of hoger. Bekijk hier wat je kunt op B1 niveau. Voor aanvang voeren we een kort telefonisch intakegesprek met je om je huidige taalniveau in kaart te brengen.

Locatie

Online via Zoom. 

Duur en studiebelasting

Deze training duurt 6 dagdelen.

De totale studiebelasting is 60 uur, inclusief het doornemen van theorie, het maken van opdrachten en het voorbereiden op specifieke onderwerpen en rollenspelen.

Opzet

6 dagdelen online training in groepsverband, iedere deelnemer krijgt 1 uur individuele taalcoaching én je hebt na afronding van de training nog 10 maanden toegang tot het platform.

De training is opgezet rondom een aantal veelvoorkomende zakelijke vaardigheden die in de meest uiteenlopende functies en branches van pas komen.

 • Dagdeel 1: opfrissen grammatica, spelling en zinsopbouw
 • Dagdeel 2: algemene en zakelijke woordenschat uitbreiden en leren toepassen
 • Dagdeel 3: gesprekken voeren in het Engels: van social talk tot telefoongesprekken
 • Dagdeel 4: professioneel e-mailen
 • Dagdeel 5: presenteren en vergaderen
 • Dagdeel 6: onderhandelen en zakelijke etiquette/cultuur

Resultaat

Heb je alle lessen actief voorbereid en gevolgd en heb je gebruik gemaakt van de individuele taalcoaching en het platform voor Online Leren? Dan merk je na afloop van de training het volgende:

 • Je woordenschat is uitgebreid in sociaal en zakelijk opzicht
 • Je bouwt je zinnen makkelijker en correcter op
 • Je zelfvertrouwen en vloeiendheid zijn toegenomen
 • Je weet hoe je een goede zakelijke e-mail moet opstellen
 • Je zakelijke gesprekken zijn professioneler
 • Je hebt meer begrip van de culturele do’s en dont’s
 • Je gaat een telefoongesprek, vergadering of presentatie in het Engels niet meer uit de weg

LET OP: DEZE TRAINING IS VERLOPEN