Een spoedcursus dagen verspreiden of onderdompeling de Taaltrainer

Een spoedcursus: dagen verspreiden of onderdompeling?

206x bekeken

Ben je op zoek naar een spoedcursus, omdat je binnenkort op zakenreis gaat? Of omdat je snel een andere taal onder de knie moet krijgen om jouw functie beter uit te kunnen oefenen? Dan ben je bij De Taaltrainer aan het juiste adres!

Je kunt de spoedcursus in elke taal bij ons volgen. Aan de hand van jouw leerwensen selecteren wij een passende, ervaren trainer. Uiteraard wordt het programma op maat gemaakt, zodat jij het maximale uit de training kunt halen. Onze spoedcursussen bestaan uit 5 dagen van 6 lesuren. Deze dagen kun je achter elkaar inplannen van maandag t/m vrijdag, maar je kunt de lesdagen ook over meerdere weken verspreiden. 

Wat is ons advies? Die vraag krijgen we vaak gesteld. Voor beide opties zijn er voordelen te benoemen. Vaak hangt de planning af van je leerdoelen, niveau en de tijd waarin je de training kunt volgen.  

Van maandag t/m vrijdag

Ga je binnenkort naar het buitenland en heb je dus geen mogelijkheid om het te verspreiden? Dan is de spoedcursus een goede oplossing. In 1 week tijd kun je een stevige basis opbouwen in een andere taal en/of je taalvaardigheid naar een hoger niveau tillen. Je kunt je zelfs helemaal onderdompelen, door ook te overnachten in Amersfoort, bijvoorbeeld bij onze buurboot de Robbedoes. Deze prachtige woonboot en B&B is van alle gemakken voorzien. Oud-cursist Jolette volgde de spoedcursus in één week en vertelt haar ervaring.

Verspreiden over meerdere weken

Je kunt de 5 hele lesdagen ook verdelen over 2-5 weken. Soms levert dat een beter leerrendement op, doordat je tussendoor meer rust hebt. Zo heb je meer tijd om de stof op te nemen, voordat je weer verder gaat met je volgende leerdoel. 

We denken graag met je mee over de meest effectieve vorm. Op deze pagina vind je meer informatie over onze spoedcursussen. Ontvang je graag vrijblijvend een persoonlijk advies of een globale offerte, dan kun je ons bereiken op 033-4650420 of je gegevens hieronder achterlaten. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.