De Taaltrainer Online Leren

Dit is waarom je De Taaltrainer Online Leren in je training wilt

270x bekeken

5 jaar geleden begonnen we met het opzetten van De Taaltrainer Online Leren. Dit is een op maat gemaakt leerplatform van Bloomwise. Het geeft je de mogelijkheid om jouw training te verrijken en te combineren met online oefeningen, opdrachten en andere hulpmiddelen.

De afgelopen jaren hebben we ons leerplatform enorm uitgebreid. Waar we het in de beginfase bij slechts enkele trainingen Engels gebruikten, gebruiken we het nu bij alle trainingen Engels, Duits en Nederlands (NT1, voor cursisten die Nederlands als moedertaal hebben). NT2 (voor cursisten met een andere moedertaal) en Frans zijn in ontwikkeling. 

Inmiddels staan er per taal honderden oefeningen, opdrachten, tips & tricks, quizjes, games, woordenlijsten, leesopdrachten, video’s en discussies op. Jouw trainer selecteert de oefeningen die aansluiten op jouw niveau, leerdoelen en vakgebied. Zo blijven ook de online opdrachten op maat en relevant!

In combinatie met een taaltraining

De Taaltrainer Online Leren wordt altijd gecombineerd met een korte of volledige taaltraining. De trainer zet die materialen voor jou (en jouw collega’s) klaar waarmee je meer uit je training kan halen. Je ziet gelijk na inloggen de opdrachten die voor jou zijn klaargezet. In deze video geven we je alvast een korte introductie over het platform:

Werk aan alle vaardigheden

De Taaltrainer Online Leren geeft je de mogelijkheid om aan verschillende taalvaardigheden te werken. Wil je vooral jouw schrijfvaardigheid verbeteren? Of tips krijgen over hoe jij een presentatie in het Engels geeft? Of vooral meer zelfvertrouwen krijgen? De Taaltrainer Online Leren kan jou helpen bij al deze leerwensen.

Leer wanneer het jou uitkomt

Nadat je jouw inlog hebt ontvangen, kun je 24/7 bij de oefeningen. Je kunt inloggen via jouw internetbrowser en direct aan de slag gaan. Je kunt ook de app ‘Bloomwise’ downloaden in de App Store of Play Store. Zo kun je gemakkelijk een oefening op je telefoon of tablet doen tijdens een reclameblok, wanneer je in de trein zit of wanneer je simpelweg je laptop niet bij de hand hebt. Nu heb je écht geen excuus meer om niet te oefenen! 😉

Direct inzichtelijk welke fouten je maakt

Bij de invulopdrachten zie je direct welke fouten je hebt gemaakt. Begrijp je waarom je deze fouten maakte? Dan kun je ervoor kiezen om door te gaan naar een volgende oefening of om de oefening opnieuw te doen. Begrijp je jouw fout(en) niet? Dan heb je de mogelijkheid om de trainer direct om hulp te vragen. 

1 jaar toegang

Een groot voordeel van De Taaltrainer Online Leren is dat je 1 jaar toegang hebt tot het leerplatform. Dat betekent dat je nog steeds oefeningen kan doen als jouw training al afgerond is. Ook blijf je toegang houden tot alle tips en informatie over bijvoorbeeld grammatica, (vak)woordenschat en feedback die je hebt ontvangen.

Zelf rondkijken op De Taaltrainer Online Leren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je vooral zelf even rondkijken in het leerplatform? Vraag dan gelijk een demo aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen jou de toegang verlenen.

Velden met * zijn verplicht