De Open Groepstraining Zakelijk Nederlands: alles wat je moet weten

4x bekeken

Ben je op zoek naar een Open Groepstraining Zakelijk Nederlands voor jezelf of collega’s? Dan ben je er vast al achter gekomen hoeveel keus er is. We horen je al denken: waar moet ik beginnen?

Geen paniek. Wij vertellen je alles wat je moet weten over onze Open Groepstraining Zakelijk Nederlands.

2 verschillende Open Groepstrainingen Nederlands

We geven 2 online groepstrainingen Zakelijk Nederlands, namelijk: 

  • Online Groepstraining Nederlands (NIVEAU A0)  
    Wil je vanaf de absolute basis Nederlands leren in een groep van maximaal 7 andere deelnemers? Dan is de online groepstraining Nederlands van A0 naar A1 passend voor jou en/of jouw collega(‘s).  
  • Online Groepstraining Nederlands (NIVEAU A1)  
    Als je je Nederlands vanaf beginnersniveau wilt verbeteren dan is deze online groepstraining Nederlands van A1 naar A2 echt iets voor jou en/of jouw collega(‘s). 

Voorafgaand aan de Open Groepstraining heeft de trainer een intakegesprek met je. Aan de hand van het intakegesprek bepaalt de trainer of deze groepstraining goed aansluit op jouw taalniveau en leerwensen.

Programma van de training

Bij beide trainingen ga je samen met je medecursisten en een vaste trainer aan de slag met onderwerpen die voor je zakelijke en sociale leven van belang zijn. Zo komen e-mailen, presenteren, klantgesprekken, onderhandelen, vergaderen en nog veel meer aan bod.

In 15 lessen van 2 uur, via Zoom of Teams, leer je eenvoudige gesprekken voeren die je direct in de praktijk kan toepassen. Tussen de lesdagen door krijg je voldoende de tijd om zelf aan de slag te gaan met de lesstof op De Taaltrainer Online Leren.  

Krijg meer zelfvertrouwen

De online groepstrainingen Nederlands voor Anderstaligen worden gegeven door onze trainer Annelies Edelman.

“Ik probeer altijd goed te luisteren en te kijken naar mijn cursisten: wie zijn ze, wat hebben ze nodig, zijn er belemmeringen om tot leren te komen? En ik werk aan zelfvertrouwen, want dit is een eerste vereiste om de (nieuwe) taal ‘in de echte wereld’ te gaan gebruiken”, aldus Annelies. 

“Het meeste energie krijg ik als ik zie dat het zelfvertrouwen van de cursisten groeit. Ik zie ze natuurlijk maar een paar uur per week en een taal leer je niet in een paar uur. Het echte leren gebeurt buiten de les, maar cursisten moeten wel zelfvertrouwen hebben om Nederlands te praten”. 

Voordelen

Deelnemen aan de Open Groepstraining heeft veel voordelen. Het is leuk en leerzaam om opdrachten uit te voeren met andere deelnemers. En, hoe meer deelnemers, hoe meer verschillende interactie én accenten. Misschien stelt je collega of medecursist heel andere vragen dan jij of gebruikt hij/zij andere woorden en zinsconstructies. Hierdoor leer je met en van elkaar.

EEen groot voordeel van online lessen volgen is dat je geen reistijd hebt. Het maakt niet uit waar je woont, je kunt de training volgen.

Ben je benieuwd naar nog meer voordelen? Lees dan ons blog over de 5 voordelen van een groepstraining.

Zelfstudie naast de lessen

Om het zo leuk en laagdrempelig mogelijk te maken om ‘huiswerk’ te maken en in te sturen naar de trainer, maken wij naast de lessen gebruik van ons eigen online leerplatform. Hierop staan honderden oefeningen, opdrachten, tips & tricks, quizjes, games, woordenlijsten leesopdrachten, video’s en discussies. Allemaal op (taal)niveau en naar vaardigheid en/of vakgebied gesorteerd. 

Hiermee kan je tussen de lesdagen verdiepende opdrachten maken over spelling, tekstopbouw en zinsbouw. Met de opdrachten herhaal je de theorie en kun je het direct in de praktijk oefenen.

Offerte aanvragen of direct overleggen

Is alles duidelijk en wil je graag een offerte aanvragen? Of heb je nog een aantal vragen? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Liever gelijk met één van de projectmanagers overleggen? Dat kan ook door te bellen naar 033-4650420.