De onvermoede talenten van Suzie Bonner

102x bekeken

Het is zo leuk om te zien dat onze taaltrainers ook andere onvermoede talenten blijken te hebben. Zo ook Suzie Bonner, één van onze trainers Engels. Zij maakt prachtige intuïtieve kunstwerken.

Recent heeft ze er ook een voor De Taaltrainer gemaakt en we zijn er ontzettend blij mee! Onze benedenverdieping heeft een toffe blikvanger gekregen en trainers en cursisten staan er samen regelmatig naar te kijken omdat er steeds iets nieuws in te ontdekken valt. De uitleg van Suzie bij dit kunstwerk is:

Nederlandse uitleg

“Dit schilderij vertelt het verhaal van de groei en het succes van De Taaltrainer door eigenschappen te onthullen die te maken hebben met het bedrijf zelf en de oprichter ervan, Miranda Bensing. Er is een scala aan beelden te zien die symbool staan voor kwaliteiten als nieuwsgierigheid, waarneming, intuïtie, magie, communicatie, verbinding, bescherming, kracht, prestatie, rijkdom en passie”.

Engelse uitleg

“This painting tells the story of the growth and success of De Taaltrainer by revealing characteristics related to the company itself and its founder, Miranda Bensing. An Array of images can be seen that symbolize qualities such as curiosity, perception, intuition, magic, communication, connection, protection, strength, achievement, abundance and passion.’’

Over Suzie

Suzie is geboren in Portsmouth, Hampshire in Engeland. Na verschillende studies vertrok ze naar Griekenland en Brazilië om daar les te geven. Na enige tijd keerde zij terug naar Engeland. Vervolgens kwam zij naar Nederland, waar zij nu nog steeds woont en werkt. Mocht je het leuk vinden om meer te lezen over Suzie’s ervaringen en manier van lesgeven? Bekijk dan haar trainersprofiel.

Naast het verzorgen van taaltrainingen en het schilderen, volgt Suzie ook af en toe paardrijlessen op een manege én is ze net begonnen met het schrijven van haar eigen creatief, non-fictie zelfhulpboek.

Kom in contact met Suzie!

Suzie vindt het geweldig om een schilderij het verhaal van een bedrijf te vertellen. Mocht je jouw muur net zoveel kleur willen geven of ben je benieuwd wat Suzie voor jou maakt? We brengen jullie graag samen in contact!